Projectleider Elektrotechniek/instrumentatie Noord-Nederland

Doorsturen
 
  • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10005631
  • Locatie Drenthe
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Engineering, High Tech

Over deze vacature

Ben jij een ervaren soft- of hardware engineer en heb je de ambitie om richting een leidinggevende rol te groeien? Dan kan deze functie wel eens de vervolgstap in jouw carrière zijn!

Functie

Als projectleider begeleid en coach je meerdere soft- en hardware engineers binnen je project. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor gehele projecten van A tot Z. Je hebt contact met klanten, bezoekt deze op locatie en geeft technisch advies. Je beheert de ontwerpen, selecteert het te gebruiken materiaal en begeleid je collega’s hierin. Je hebt de verantwoording over de soft- en hardware engineers in je team en coacht deze. Samen breng je het team naar een hoger niveau op zowel technisch vlak, als op persoonlijke ontwikkeling en samenwerken. 

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een landelijk ingenieursadviesbureau. Vanuit meerdere kantoren in Nederland worden opdrachtgevers bedient in de sectoren energie, food, water, chemie en infra. Deze diversiteit zorgt niet alleen voor heel veel kennis, maar ook voor grote diversiteit in de projecten die je gaat oppakken. Daarbij staat duurzaamheid hoog in het vaandel.

In deze rol ga je aan de slag via YER. YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies. Met negen kantoren in Nederland en zo'n 250 consultants heeft YER landelijke dekking en is het een sterk vertegenwoordigd merk.

Vanuit YER Technology in Groningen hebben we een groot netwerk opgebouwd in Noord-Nederland. Via ons ga je aan de slag bij verschillende technische opdrachtgevers als machinebouwers, ingenieursbureaus of productiebedrijven. Bij goed functioneren kun je in overleg over naar de opdrachtgever om je carrière daar voort te zetten!

Aanbod

Een verantwoordelijke en uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei. Je werkt in een gezond bedrijf, met een plezierig werkklimaat. Daarbij ga je werken aan complexe en uitdagende projecten.

Daarbij kun je rekenen op een goed salaris, fijne secundaire voorwaarden, opleidingsmogelijkheden en je gaat werken in een duurzame en vooruitstrevende omgeving!

Profiel

Als projectleider heb je leidinggevende capaciteiten. Je vindt het belangrijk je collega’s te motiveren en enthousiasmeren. Daarnaast kun je de engineers begeleiden en coachen om ze naar een nog hoger niveau te brengen.

Om succes te zijn in deze rol, breng je het volgende mee, je;

  • Hebt een behaalde hbo-diploma (elektrotechniek, software engineering of aanverwant) of MBO diploma met voldoende kennis en ervaring
  • Hebt meerdere jaren werkervaring als soft- of hardware engineer of lead engineer
  • Bent bereid om af en toe te reizen voor je werk (voornamelijk binnen Nederland)
Doorsturen