projectadviseur/ projectleider gebiedsonwikkeling (junior/medior).

Doorsturen
 
 • Aanbod Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Public
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10005592
 • Locatie Helmond
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Ruimtelijke ordening

Over deze vacature

Als junior projectadviseur kom je in aanraking met allerlei soorten opdrachtgevers en allerlei type vraagstukken in een steeds veranderende maatschappelijke en politieke context. Die afwisseling en uitdaging maakt dat je snel leert. Daarnaast kun je veel leren van ervaren projectleiders. We zijn op zoek naar een junior of medior projectadviseur/projectleider die wil doorgroeien naar senior projectleider in het ruimtelijk fysieke domein. Je kracht ligt in projectmatig werken, je hebt kennis van vastgoedontwikkeling en je kunt goed uit de voeten met MS projects. Je bent toe aan een nieuwe stap in je ontwikkeling en je wilt een maatschappelijke bijdrage leveren met je werk.

Functie

De start zal zijn op het project Brandevoort-Zuid om de lopende grondexploitatie en de bijbehorende planontwikkeling, samen met de senior projectmanager, verder tot realisatie te brengen en de organisatie duidelijk te structureren qua projectmatig werken. Daarbij heb je een stevige affiniteit met MS-projects en omdat je hier al vaker mee gewerkt hebt. Niet te vergeten dat je ook diverse werkzaamheden in samenwerking met of binnen een gemeente hebt doorlopen. Gedurende deze periode zullen we tevens de organisatie sterker maken. De intentie is om na 5 maanden je werkzaamheden te verschuiven voor 50% naar de projectmanager van Brainport Smart District (BSD) en 50% naar de projectmanager sportpark de Braak (o.a. Helmond Sport).

Bedrijf

YER Public biedt jou de kans om je kennis en ervaring te laten zien bij publieke organisaties door heel Nederland. Wij zijn de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven! Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. 

Aanbod

Uitstekende arbeidsvoorwaarden, auto van de zaak, telefoon, laptop.

Profiel

We zoeken een junior of medior projectadviseur/projectleider met een afgeronde hbo-opleiding of mbo+ opleiding met aanvullende opleidingen, relevante werkervaring én een achtergrond in het ruimtelijk fysieke domein. Je hebt affiniteit met projectplanning en -control (MS-projects). Je bent een goede analist, sterk in projectmatig werken en kunt leesbare adviezen opstellen. Je bent een teamspeler en kunt goed communiceren. Organiseren vind je leuk. Je ziet het werk en pakt dit zelfstandig op, ook de niet leuke klussen. Natuurlijk vindt je je in de kernnormen, die staan voor onze cultuur.

 • Mensen: verbinding, samenwerking, open houding, teamgericht
 • Verandering: aanpassing aan omgeving, flexibiliteit, omgaan met tegengestelde belangen
 • Resultaat: doelgerichtheid, plannen & organiseren
 • (Vak)intelligentie: nieuwsgierig, nieuwe ideeën aandragen, omgaan met complexiteit
Doorsturen