Werkvoorbereider/Aankomend projectleider

Doorsturen
 
 • Aanbod Doorgroeimogelijkheden in de civiele techniek
 • Vakgebied Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10005283
 • Locatie Dordrecht
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Voor familiebedrijf in de Wegenbouw, locatie Dordrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider/aankomend projectleider. Ben jij een harde werker, klantgericht en op zoek naar een afwisselende functie? Dan is dit jouw kans! 

Functie

Als werkvoorbereider ben je dagelijks bezig met de voorbereiding op onderhouds-, reconstructie- of nieuwbouwprojecten in alle moderne contractvormen. Je bent intensief betrokken bij het proces van de uitvoering. Je inventariseert kansen en risico’s vanuit het (bestek) contract en vertaald deze naar praktische oplossingen in de praktijk. Je houdt je bezig met de inkoop van materialen, afhandeling van activiteiten van onderaannemers, opstellen van uitvoeringsplannen en het aanvragen van vergunningen. Je maakt werkorders, schrijft een plan van aanpak en woont bouwvergaderingen bij. Kortom; je bent een spin in het web voor het team en jouw toekomstige baan is verrassend veelzijdig! Daarnaast draag je zorg voor een goede en heldere overdracht naar de uitvoering en denk je creatief mee in het zoeken van technische oplossingen. Verder ben jij verantwoordelijk voor het bewaken en structureren van de contractinformatie.

Bedrijf

Dit familiebedrijf in de Wegenbouw is een moderne bouwonderneming met een brok aan ervaring op het gebied van infra, civiele techniek en sport en cultuurtechniek. De organisatie bestaat uit een groep nauw samenwerkende bedrijven, elk met een eigen expertise. Binnen het totale dienstenpakket neemt de wegenbouw een belangrijke plaats in. Daarnaast is de verwerking en productie van asfalt een belangrijk onderdeel. De organisatie heeft een asfaltcentrale in Hoogblokland (waardoor er snel geschakeld kan worden).

Aanbod

Je gaat aan de slag bij een werkgever die weet wat goed werkgeverschap is. Dit komt mede door de goede arbeidsvoorwaarden conform de Bouw/Infra. Daarnaast investeert de organisatie graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Incompany trainingen of opleidingen naar eigen keuze behoren tot de mogelijkheden.

Profiel

Jij bent iemand die uitvoeringsgericht denkt. Daarnaast kun je de klantvraag doorgronden en ben jij een echte teamspeler. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en met jouw analytische vermogen pak jij iedere uitdaging met beide handen aan. Verder beschik je over:

 • Een afgeronde mbo/hbo-opleiding (bijv. Civiele Techniek, Technische bedrijfskunde of MER)
 • Reeds enige ervaring als werkvoorbereider
 • Praktische en theoretische kennis van de wegenbouw
 • Ervaring in prestatiecontracten
Doorsturen