Subsidiebeoordelaar Provinciale subsidies

Doorsturen
 
 • Aanbod Marktconform
 • Vakgebied Finance
 • Dienstverband Fulltime, Parttime
 • Vacaturenummer VAC-10005164
 • Locatie Arnhem
 • Type overeenkomst Interim / ZZP, Detachering via YER
 • Branche Finance

Over deze vacature

Als provincie bouwen ze aan de toekomst van een duurzaam, economisch krachtig en verbonden Gelderland. Dit doen ze steeds vaker in een netwerk met andere maatschappelijke partijen. Maatschappelijke opgaven realiseren ze onder meer door subsidies te verstrekken, jaarlijks voor ruim € 200-miljoen. Veel en zeer diverse partners in de Gelderse samenleving maken gebruik van hun subsidiebudget: van gemeenten tot particulieren en van kenniscentra tot individuele bedrijven. Zo maken ze met subsidies als provincie een breed scala aan projecten mogelijk. De resultaten blijven na realisatie vaak blijvend zichtbaar in Gelderland aanwezig.

Functie

Als je onder tijdsdruk aanpakken kunt dan is dit een leuke opdracht voor jou! Je kunt vlot, efficiënt en pragmatisch werken. Je overziet een proces en de stappen die zich daarbinnen voordoen en de verbetermogelijkheden die er zijn, ook bij de inrichting van zo'n proces. Je beoordeelt binnengekomen subsidieverzoeken voor de provinciale regelingen en handelt deze in ieder geval binnen de geldende termijnen af (zo kort als nodig is). Subsidieverzoeken betreffen de subsidieverlening (vooraf) en de subsidievaststelling (achteraf), en ook alle besluiten en handelingen die daartussen nodig zijn (meldingen) plus de steeksproefsgewijze controles achteraf. Je toetst de verzoeken financieel en aan de inhoudelijke criteria uit de regeling. De initiële aanvragen zijn realistisch/uitvoerbaar en passen binnen de financiële randvoorwaarden (beschikbaar budget, subsidieplafond). Je zorgt dat er in de beschikking meetbare prestaties worden opgenomen. Je toetst rapportages aan de verplichtingen die gelden, inclusief de te behalen resultaten. Je werkt aan financieel complexe en soms politiek gevoelige dossiers. Je bent flexibel t.a.v. jouw takenpakket en veranderingen in het werkproces: daar waar nodig spring je bij om subsidiewerkzaamheden met andere inhoud op te pakken. 

Bedrijf

YER Public biedt jou de kans om je kennis en ervaring te laten zien bij publieke organisaties door heel Nederland. Wij zijn de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven! Je komt in dienst van YER en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers.

Aanbod

Marktconform.

Profiel

 • Je bent de afgelopen twee jaar niet in dienst geweest van provincie Gelderland.
 • Je beschikt aantoonbaar over minimaal een hbo werk- en denk niveau, opgedaan door een afgeronde hbo-opleiding Nederlands Recht, Beleidskunde/Bestuurskunde, Bedrijfskunde of in een financieel/economische richting (of een aantoonbaar vergelijkbare richting) met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Of over minimaal een hbo werk- en denk niveau, opgedaan door een afgeronde mbo-opleiding in één van bovengenoemde richtingen, met minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Je beschikt aantoonbaar over minimaal 2 jaar ervaring met subsidie werkzaamheden, met verantwoordelijkheden zoals beschreven in deze vacature.
 • Je beschikt aantoonbaar over ervaring (opgedaan in de periode 2015-2020) met financiële en juridische zaken.
Doorsturen