CMO software developer (junior/medior)

Doorsturen
 
 • Aanbod Zie arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10005131
 • Locatie Rosmalen
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Engineering, IT & Telecom

Over deze vacature

Momenteel zijn wij op zoek naar 10 (!) software developers die het ervaren team willen komen versterken in Rosmalen. Wil je meer weten en een voorbeeld zien van de projecten waar ze momenteel mee bezig zijn? Neem dan even contact op via LinkedIn, Whatsapp of email!

Functie

Je komt te werken op de afdeling CMO en digitalisering in Rosmalen. Met een team dat bestaat uit de leidinggevende, 2 systeem architecten, een senior software engineer, 2 software engineers en een stagiaire bouwen ze elke dag aan systemen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en beantwoorden aan de wensen van hun klanten. Ze werken in een informele werksfeer en de werktijden zijn flexibel. Binnen het ontwikkelteam werk je mee aan de ontwikkeling van software die ingezet gaat worden in de infrastructuur van Nederland om de infrastructuur slimmer te maken en om slimme energieoplossingen te bedenken voor de energietransitie.

Voor dit energieke ontwikkelteam zoeken we een nieuwsgierig en communicatief vaardige software developer C++/C# die analytisch sterk is en daarna een creatieve geest bezit. Je werkt graag in een software development team, maar ook als je alleen werkt kom je goed uit de verf. Voor de frontend afdeling is ervaring met JavaScript, HTML5, CSS noodzakelijk.

Bedrijf

De missie van onze opdrachtgever is het creëren van een gezonde samenleving. Hun strategie: Verbeteren, Verslimmen, Verduurzamen. Met Verslimmen zien ze voor het bedrijf een ontwikkelingsagenda die zich toespitst op digitalisering en maaktechnologie. Innovatie zit in hun bloed; het loopt als een rode draad door hun historie. Zij hebben de ambitie om toonaangevend te zijn op het gebied van vernieuwing, met een onderscheidende visie, gedegen kennis en kunde, en met oog voor de maatschappelijke opgaven waar ze in Nederland voor staan. Ze willen voorop lopen door digitaal bouwen en fysiek bouwen hand in hand te laten gaan en door steeds meer datagedreven te werken. Dit zien ze nadrukkelijk in de gebouwde omgeving. Sensortechnologie en het ‘Internet of Things’ zorgen voor verbetering van functie en proces. Door objecten en hun gebruiksdata te verbinden, ontstaat relevante informatie - of het nu om een stuk asfalt, een wegtraject, prullenbakken of lantaarnpalen gaat. Ook in woningen of gebouwen zorgen sensoren voor helder inzicht in het gebruik. Dit maakt het mogelijk om resources slimmer en efficiënter in te zetten. Zo ontstaat toegevoegde waarde op strategisch niveau, waarmee nieuwe verdienmodellen mogelijk worden. 

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin ze de kans krijgen zich verder te verdiepen in hun eigen vakgebied. De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn vanzelfsprekend goed geregeld. We ondersteunen en stimuleren medewerkers daarnaast onder meer via de eigen Academie en samenwerking met hoogwaardige kennisinstituten, zoals de Technische Universiteiten. Een prima honorering vinden we passen bij onze hoge waardering voor vakmanschap. Wil je werken in een informele sfeer met flexibele werktijden? Benieuwd naar de andere voorwaarden? Neem zeker eens vrijblijvend contact op, we vertellen je graag meer. 

Daarnaast bestaat het aanbod onder andere uit:

 • Een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring
 • 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, 8% vakantietoeslag
 • Pensioenopbouw 100% betaald door YER
 • Volledige reiskostenvergoeding

Profiel

 • Je hebt een afgeronde technische of software opleiding op HBO of WO niveau
 • Je hebt tussen de 0 en 5 jaar ervaring met het werken met software
 • Je hebt recente ervaring met programmeren in C++/C# (kennis van javascript,HTML5,CSS is een pre)
 • Ervaring met Microsoft Azure is een pre
 • Je hebt kennis en ervaring met software ontwikkelmethoden en technieken (TDD, Agile, etc)
 • Je hebt passie voor je vak, goede communicatieve en luister vaardigheden, je bent proactief en hebt een resultaat gerichte werkhouding
Doorsturen