Projectleider civiele techniek

Doorsturen
 
 • Aanbod Projectleider civiele techniek
 • Vakgebied Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10005123
 • Locatie Rotterdam
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Voor de Adviesgroep Transport & Planning Rotterdam zoekt YER een Projectleider civiele techniek.

Functie

Wat ga je doen?

Probleemoplosser voor de opdrachtgever.

In deze rol zoek je proactief het contact op met afwisselende opdrachtgevers die bestaan uit gemeentes, provincies, projectontwikkelaars en aannemers. Door actief het gesprek aan te gaan onderzoek je waar de vraagstukken liggen op het gebied van binnenstedelijke en regionale infrastructuur en creëer jij met jouw projectteam de optimale oplossingen.

Je bent actief in een afwisselend werkveld zoals herstructurering, nieuwbouw van wegen en kunstwerken, beheer- en onderhoud, RAW-bestekken en UAV-gc contracten, het leiden van onderzoeken, contractmanagement tot projectbeheersing en begeleiding tijdens de realisatiefase.

Verbinder in je team

Samen met jouw team bedenk en realiseer je oplossingen die aansluiten bij de vraag van de opdrachtgever, hierbij ben je vindingrijk en heb je oog voor het belang van de eindgebruiker en begeleid je meetings op inspirerende en doeltreffende wijze. Je maakt hierbij ook gebruik van innovatieve ontwerpsessies zoals bijvoorbeeld onze iRoom of met behulp van Virtual Reality.

Focus op resultaat

Ten aanzien van planningen, uren en kosten houd je goed overzicht tijdens de verschillende projectfasen en stuur je bij waar nodig voor een goed projectresultaat en een tevreden opdrachtgever.

Vanuit deze rol kun je doorgroeien in de rol van senior projectleider, contractmanager of misschien wel een positie in het buitenland. 

Bedrijf

Hier ga je werken

De Adviesgroep Transport & Planning Rotterdam voert met ruim 60 collega’s projecten uit in de buitenruimte van het stedelijk en landelijk gebied. Wij leveren integrale adviezen op het gebied van infrastructuur (ook beweegbare kunstwerken), planologie, bodemvraagstukken en inrichting van de openbare ruimte, zowel aan publieke als private opdrachtgevers. Deze adviezen leveren wij vanaf de planfase, ontwerpfase tot en met de begeleiding van de realisatie van een werk. Een interessant, afwisselend en breed werkveld met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en zelf je carrière vorm te geven!

Aanbod

Bij Royal HaskoningDHV kun je zelf jouw functie en carrière vormgeven. Omdat wij het investeren in mensen als belangrijkste voorwaarde zien voor ontwikkeling, bieden wij goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden zodat je op termijn kunt doorgroeien in de richting die jij wilt.

Als je bij ons werkt merk je dat wij een goede onderlinge werksfeer hebben, nauw met elkaar samenwerken en dat jouw teamleden creativiteit en inzet tonen voor het beste resultaat voor de klant!

Profiel

Dit heb je in huis

Als ideale kandidaat voer je graag zelfstandig gesprekken met bestaande en potentiële opdrachtgevers en draag je actief bij aan de ontwikkeling van onze afdeling en organisatie. Je geeft graag zelf vorm aan de invulling van jouw rol en bent iemand die de afwisseling en dynamiek zoekt in kleine en grote integrale projecten. Je voelt je thuis in een team waarin samenwerken en het zoeken naar innovatie oplossingen voorop staat.

Verder voldoe je aan de volgende eisen:

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding
 • 5 tot 10 jaar werkervaring op het gebied van infrastructurele projecten
 • (het liefst (gedeeltelijk) al opgedaan in een rol als projectleider, of je bent toe aan deze rol als vervolgstap in jouw carrière)
 • Communicatief sterk en sociaal vaardig


Doorsturen