Productie Engineer Automatisering

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10005044
 • Locatie Coevorden
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Engineering

Over deze vacature

Als Productie engineer automatisering bij Intergas houd jij je bezig met het continue verbeteren en ontwikkelen van het productieproces. Voortdurend schakel jij tussen proces, de software en de elektrotechniek. Denk jij altijd al één stap vooruit in de procestechniek en werk je zowel graag met hoofd als handen? Dan heeft Intergas een uitdagende functie voor jou!

Functie

Je komt te werken in een innovatief bedrijf, waar jij -samen met je collega’s- zowel de hardware als de software van de productiemachines ontwerpt en beheert, maar daarnaast ook diverse storingen weet op te lossen. Je bereidt wijzigingsvoorstellen voor procesbesturing voor en vertaalt dit naar een functioneel en technisch ontwerp. Vervolgens zorg je tevens voor de implementatie op de werkvloer. Tot slot maak je onderdeel uit van projectteams voor grotere projecten, waarbij je jouw elektrotechnische kennis en ervaring inbrengt. Je bent onderdeel van een klein proactief team dat nauw samenwerkt met andere afdelingen binnen Intergas, zoals Productie en R&D.

Bedrijf

Al meer dan 50 jaar richt Intergas, sinds 2019 onderdeel van het Amerikaanse bedrijf Rheem, zich op het perfectioneren van verwarmingssystemen. In die periode is Intergas uitgegroeid tot marktleider op het gebied van hoog rendement cv-ketels. Die status verplicht hun om ook in de toekomst oplossingen te bedenken en te ontwikkelen die voldoen aan de vraag naar comfortabele warmte. Met slimme en innovatieve producten, maar ook met duurzame energiebronnen en hightech warmte-oplossingen die beantwoorden aan de energietransitie. Daarbij geloven ze in een toekomst waarin ruimte is voor meerdere warmte-oplossingen naast elkaar. Geavanceerde oplossingen als all-electric en hybridetoestellen, maar ook de ‘conventionele’ gasgestookte cv-ketel. Zo zijn ze voortdurend bezig om hun grenzen te verkennen en te verleggen. Het uitgangspunt is steeds hetzelfde: het ontwikkelen en produceren van betrouwbare warmtebronnen met een hoog rendement. De vestiging in Coevorden telt ruim 350 medewerkers.

Aanbod

Een functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden en vrijheid binnen een internationale, groeiende organisatie met een no-nonsense mentaliteit en een open en informele werksfeer. Daarnaast hebben ze uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele werkuren en de mogelijkheden tot thuiswerken. Ze starten met een jaarcontract, maar natuurlijk is het de bedoeling om langdurig met elkaar een samenwerking aan te gaan.

Profiel

 • Een afgeronde hbo-opleiding Electrotechniek of Werktuigbouwkunde of een hiermee vergelijkbare studie
 • Aantoonbare kennis en/of ervaring van Industriële automatisering en van Mechatronica
 • Aantoonbare kennis en ervaring met Python
 • Ervaring met C#, PLC-technieken en/of MySQL databasebeheer is een pre
 • Goede communicatie- en presentatievaardigheden in het Nederlands
Doorsturen