Projectcoördinator Utilitaire Woningbouw

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede voorwaarden
 • Vakgebied Construction & Civil Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10004878
 • Locatie Nederland
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Jij bent de oren en ogen van de projectmanager en vormt samen met de uitvoerder een belangrijke driehoek die miljoenenprojecten in de utilitaire woningbouw realiseert.

Functie

Dit ga je doen

De Fenixloodsen Rotterdam, de parkeergarages met woontorens op het HAGA-terrein in Den Haag of het groene woonproject Vertical in Amsterdam Sloterdijk-Centrum. Grote woningbouwprojecten die jij gaat coördineren. Op locatie stuur jij de werkvoorbereiders aan die ervoor zorgen dat materialen op tijd zijn en dat de planning en het budget worden gehaald.

Voor de werkvoorbereiders ben jij een coach. Je leidt vergaderingen met hen en doet verbetervoorstellen die het project en het team ten goede komen. Maar naast resultaat halen is het vooral jouw doel om mensen te begeleiden in hun verdere ontwikkeling. Regelmatig sluit je bij de werkvoorbereiders aan in een gesprek met een onderaannemer om te volgen hoe je collega’s dit aanpakken. En ook met inkopers zit je om tafel om het over goed materiaal voor de juiste prijs te hebben.

Samen met je projectteam start je op een centrale locatie in het land. Bijvoorbeeld op ons kantoor in Rosmalen of Rotterdam. Pas daarna gaan we in overleg aan de slag op de bouwlocatie. Zo kunnen we ervoor kiezen om twee dagen op de bouwkeet te werken en drie dagen op kantoor, of andersom. Als projectcoördinator ben je onmisbaar. Jij houdt de regie op de bouwplaats in handen en ziet erop toe dat het project op rolletjes loopt. Geen dag is hetzelfde; je bent altijd met 101 dingen bezig. En het mooiste: jij bent van alles wat er op de bouwlocatie gebeurt op de hoogte.

Bedrijf

Jouw team

Samen met zo’n 65 collega’s vorm je Heijmans utilitaire woningbouw. Je werkt vooral samen met de collega’s uit je eigen projectteam. Denk aan uitvoerders, werkvoorbereiders en de projectmanager. Waar jullie kantoor houden? Dat kan overal in Nederland zijn, is afhankelijk per project maar met name in de Randstad. In alle teams heerst een prettige, open cultuur. Collega’s vertellen waar ze mee zitten en de projectmanager is voor jou altijd bereikbaar.

Werken bij Heijmans

We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Hier worden we alleen nog maar beter in. Onze focus ligt namelijk op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dit doen we door vooruit te kijken en de gebruikers van de wegen, gebouwen en woningen die we bouwen en onderhouden centraal te stellen. Hun welzijn en wensen staan altijd voorop. Net als veiligheid. We zetten grote digitale stappen, bieden datagedreven diensten, gaan voor 100% circulair en energieneutraal bouwen en willen de beste werkgever zijn in onze sector. Onze kracht? Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken vinden wij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

Aanbod

Wat je van ons mag verwachten

 • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject.
 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé
 • Een auto, laptop en smartphone van de zaak.
 • 25 vakantiedagen + 15 ADV.

Profiel

Dit ben jij

Jij verzandt niet in details, maar blijft altijd het complete plaatje zien. Voorzie je nu al dat je handen tekort gaat komen? Dan schakel je op tijd extra hulp in. Jij let overal op, maar vooral op de mensen. Wie heeft het moeilijk? Wie heeft meer uitdaging nodig? Als projectcoördinator weet jij hoe je met mensen omgaat. Verder heb je:

 • Hbo-niveau op het gebied van bouwkunde door opleiding of werkervaring.
 • Drie jaar ervaring als projectcoördinator bij voorkeur binnen een grote aannemer 
 • Een rijbewijs B.
Doorsturen