Mechanical Engineer

Doorsturen
 
  • Aanbod Mechanical Engineer met Projectleider ambities gezocht!
  • Vakgebied Engineering
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10004739
  • Locatie Oss
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Engineering, Food, Feed, Pharma

Over deze vacature

Praktijkgerichte tekenaar-constructeur met een gezonde ambitie.

Functie

In deze fulltime functie word je, na een ruime inwerkperiode en binnen een enthousiast team, verantwoordelijk voor het bedenken, ontwerpen en uitwerken van zeer specialistisch maatwerk in (bijzondere) oplossingen voor de machinebouw en interne transportsystemen voor vaak toonaangevende opdrachtgevers. Naast het ontwerpen en tekenen ben je met enige regelmaat op locatie om in te meten, technische oplossingen aan te dragen en de montage aan te sturen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant, je verzorgt de inkoop en organiseert en begeleidt de uiteindelijke montage op locatie. Mocht je het zelf leuk vinden om mee te assembleren, dan is ook dit bespreekbaar.

Bedrijf

STM Machinebouw is uw turn key partner voor speciaalmachinebouw en -constructies in de food en non-food industrie. STM Machinebouw bestrijkt als one-stop-shop het hele gebied vanaf klantspecifieke conceptvorming tot advisering, engineering, ontwerp, vervaardigen, revisie, montage en installatie van machineonderdelen, componenten, modules en complete machines of constructies. Wij ondersteunen u bij het ontwikkelen en bouwen van al uw machineconcepten. Van zeer specialistisch maatwerk in interne transportsystemen tot bijzondere machinebouwoplossingen.

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige groeifunctie binnen een enthousiaste en ambitieuze omgeving met uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Binnen de organisatie heerst een prettige en informele werksfeer en uiteraard kent men een prima pakket arbeidsvoorwaarden.

Profiel

Voor deze zelfstandige functie gaat de voorkeur uit naar een enthousiaste en praktisch ingestelde werktuigbouwkundige op mbo-/hbo-niveau. Je hebt al de nodige werkervaring opgedaan binnen design/engineering en bent duidelijk toe aan die volgende stap in je ontwikkeling. Ervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een pre en je hebt een goed inzicht in kosten en maakbaarheid. Maar minstens zo belangrijk is je praktische instelling, technisch inzicht en je gedrevenheid. Je communiceert makkelijk op elk niveau en steekt ook zelf graag de handen uit de mouwen. Wij zijn bij voorkeur op zoek naar iemand met minimaal 5 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie en branche.

Doorsturen