Senior specialist (duurzame) gebouw installaties

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede voorwaarden
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10004699
 • Locatie Amsterdam
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever, Detachering via YER
 • Branche Construction, Engineering

Over deze vacature

Als enthousiaste Senior Adviseur (Duurzame) Gebouw-Installaties ga jij vanuit je gedrevenheid en passie voor je vak ons team versterken en ontwikkelen. Jouw opdrachtgevers bestaan uit vooraanstaande multinationals in de financiële dienstverlening, R&D en de farmaceutische industrie. 

Functie

De organisatie

De activiteiten van de Business Line Industry & Buildings richten zich op de gebouwde omgeving. De impact hiervan gaat verder dan puur functionaliteit en raakt ook aan de kwaliteit van leven. Doordacht ingerichte kantoren dragen immers bij aan betere communicatie en innovatie. Recente innovaties komen het best tot hun recht in nieuwe gebouwen, en de voordelen daarvan zijn meetbaar. Maar hoe zit het met bestaande gebouwen? Renovatie, herinrichting of verbouwing van bestaande panden brengt nieuwe uitdagingen met zich mee en duurzame oplossingen vereisen slim denken.


Royal HaskoningDHV hecht grote waarde aan ons gebouwde erfgoed en wij zijn zeer succesvol gebleken in het schenken van een tweede leven aan oude gebouwen. Dat we ook acteren in de frontlinies van nieuwbouwinnovatie biedt extra voordelen: de kennis en ervaring die we daar opdoen kunnen we direct toepassen in duurzame, toekomstvaste voorzieningen binnen ons hele bouwprogramma.


De functie 

Vanuit jouw uitgebreide kennis en ervaring word jij uitgedaagd om de meest complexe gebouwgebonden installatievraagstukken te ontwikkelen en succesvol uit te voeren voor onze (inter)nationale corporate clients. Hierbij liggen jouw uitdagingen in Corporate Real Estate van partijen in onder andere de financiële, farmaceutische en R&D-industrie.

Jij zit als eerste adviespartner aan tafel bij vooraanstaande multinationals (voornamelijk vanuit Nederland). In deze rol heb jij de vrijheid om bestaande en nieuwe klantrelaties te bestendigen en te ontwikkelen. Jij zet vervolgens jouw technische kennis en kunde in om projecten en jouw team tot succesvolle resultaten te leiden.

Bedrijf

Royal HaskoningDHV has been connecting people for more than 138 years. Together, through our expertise and passion, we have helped contribute to a better society and improved people’s lives with work underpinned by our sustainable values and goals.

We are an independent international engineering and project management consultancy leading the way in sustainable development and innovation.

Aanbod

Het team

Je komt terecht in een relatief jong en ambitieus team, met standplaats Amsterdam. Deze groep bestaat uit collega’s die het prettig vinden wanneer jij proactief jouw kennis en ervaring inbrengt en met initiatieven helpt bij het ontwikkelen van de zelfstandigheid van het team in het genereren en uitvoeren van projecten binnen onze markten. Het team kenmerkt zich als een enthousiaste groep die onderling graag ideeën uitwisselt om binnen de projectkaders het maximale uit installatieontwerpen te halen.

Jouw team met zo’n 15 fte’s is onderdeel van de adviesgroep Design & Engineering. Een multidisciplinaire groep waarin jij met jouw werktuigkundige installatietechnische kennis deelneemt aan een grote diversiteit aan onderhanden projecten.


Wij vroegen het aan twee collega’s uit het team zelf:

Marco – Senior E “Waarom ga jij met passie naar je werk?”

Omdat ik met mijn inzicht, kennis en kunde mede kan bijdragen in uiteindelijke (verrassende) uitkomsten in het belang van de opdrachtgever.

“Waarom is het gaaf om bij RHDHV (en/ of ons team) met gebouwinstallaties bezig te zijn?”

Omdat wij bij gebouwinstallaties dicht bij de gebruiker staan (het is immers nodig voor de gebruiker), daarmee veel interactie op een breed vlak met de klant hebben en de vele actuele onderwerpen opportuun zijn zoals verduurzamen en energietransitie.


Geert – Senior W “Waarom ga jij met passie naar je werk?”

Om dagelijks bezig te zijn met grensverleggende projecten, techniek en innovaties welke (hopelijk) bijdragen aan een betere toekomst.

“Waarom is het gaaf om bij RHDHV (en/ of ons team) met gebouwinstallaties bezig te zijn?”

Afwisselingen van verschillende soorten projecten over de volledige breedte van ons vakgebied.

Daarnaast een brede mix aan kennis bij directe collega’s binnen alle disciplines van de bouw en ver daarbuiten. Een leuk team met leuke collega’s.


Ons aanbod

 • Een uitdaging om je ambitie vorm te geven binnen een vestiging met een groei-doelstelling en enthousiaste collega’s om dit te realiseren;
 • De mogelijkheid om je in een vooraanstaande positie te verwerven bij de grote (inter) nationale A-merken binnen een internationaal opererend bureau;
 • Je kunt gebruik maken van de technische kennis van andere afdelingen zoals Bouwkunde, Constructies, Bouwfysica & Brandveiligheid;
 • Een moderne werkomgeving met thuiswerkmogelijkheden, flexibele werktijden en een 32 of 40-urige werkweek.  
 • We bieden een goede werksfeer, waarbinnen collegialiteit en ontwikkeling van de organisatie en medewerkers de belangrijkste factoren zijn. We beoordelen en belonen op basis van persoonlijke competenties en de opleidingsmogelijkheden zijn ruim.

Profiel

Jouw belangrijkste werkzaamheden bestaan uit:

 • Het zelfstandig uitvoeren en leiden van projecten op het gebied van werktuigkunde/ HVAC in samenwerking met collega’s van andere vakdisciplines;
 • Het ontwerpen / adviseren op het gebied van alle voorkomende werktuigkundige installaties binnen een uiteenlopende diversiteit aan projecten van initiatiefase tot en met realisatie;
 • Samen met je collega’s onze teamzelfstandigheid vergroten met het verkrijgen en uitvoeren van projecten;
 • Kennisdeling met het team waardoor zij nog beter in staat zijn om projecten te leiden en te groeien in hun expertrol.


Het profiel  

Jij bent een ervaren senior met een solide werktuigkundige achtergrond die zich thuis voelt in het samenwerkingsverband van opdrachtgever, adviseur en installateur. Vanuit je technische kennis op het gebied van HVAC neem je graag de adviesrol op bij opdrachtgevers en ben je bekwaam in sturing en leiding geven aan collegae binnen projecten.


Verder beschik jij over de volgende eigenschappen:

 • 10+ jaar ervaring;
 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau, HIT of gelijkwaardig;
 • Affiniteit met projectmanagement;
 • Ervaring met verwerven van werk bij bestaande klanten én tenders;
 • Communicatief vaardig;
 • Hands-on mentaliteit;
 • Flexibel in het reizen tussen onze verschillende vestigingen;
 • Zichtbare teamspeler én adviserend vermogen in het creëren van teams


Doorsturen