Elektromonteur

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10004638
 • Locatie Nijmegen
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Engineering

Over deze vacature

De installatie van een nieuwe productielijn bij een bierbrouwerij. De verbetering van een besturingssysteem bij een fabrikant die achtbanen maakt. Je werkt als elektromonteur in een fijn team aan gave projecten bij de grootste machinebouwers en productiebedrijven. Dankzij jou kunnen de klanten rekenen op goed werkende installaties.

Functie

Aan de slag op een vaste locatie? Integendeel: jij krijgt een kijkje in de keuken bij allerlei bedrijven. Soms ben je samen met één collega enkele weken bij een organisatie aan het werk om een machinelijn te optimaliseren. Maar het kan ook zijn dat je met een team van vijf mensen driekwart jaar bij een klant aan de slag gaat. Bijvoorbeeld als we de complete besturing van een procesinstallatie in een nieuwe fabriek voor onze rekening nemen. Een afwisselende job? Reken maar!

Ieder project start met een kick-off, waarbij de projectleider je op de hoogte brengt van alle ins en outs. En aan het begin van iedere werkdag stemmen we af wie welke taken oppakt. Bij ons leer je de elektrotechnische werkzaamheden rustig kennen. Stap voor stap neem je meer taken op je en ontwikkel jij je tot een allround elektromonteur. En wil je graag doorgroeien, bijvoorbeeld tot hoofdmonteur waarbij je andere elektromonteurs aanstuurt en het project op locatie coördineert? Dan krijg je daarvoor alle kansen.

Bedrijf

YER heeft deze systeemintegrator leren kennen als een fijn familiebedrijf met een grote stabiliteit. De oorsprong en toekomst ligt van Breda/Rotterdam richting Arnhem/Nijmegen. Met een diversiteit aan vestigingen en systeemverantwoordelijkheid. Denk hierbij aan paneelbouw, hardware engineering, besturingstechniek, machinebouw, robotica, MES en Proces automatisering. Met toonaangevende klanten in de voedingsmiddelen industrie, farmacie, machinebouw en volledig geautomatiseerde productiebedrijven.

Deze systeemintegrator adviseert, ontwikkelt en implementeert PLC, HMI, Scada, robotica en MES-toepassingen (Manufacturing Execution Systems), waarmee een koppeling wordt gerealiseerd tussen productieomgevingen en kantoor. Werken bij deze toonaangevende systeemintegrator betekent werken in een hecht team, fijne werkomgeving en jonge club van ongeveer 20 á 25 collega’s. Er worden vaak bedrijfsuitjes georganiseerd, variërend van pub-quizen tot VR-games. Je krijgt veel vrijheid, zo mag je bijvoorbeeld zelf je werktijden bepalen.

Aanbod

 • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en ervaring.
 • Een jaarcontract. Bij een wederzijdse klik gevolgd door een vast contract.
 • Fijne collega’s met wie je bijna maandelijks een borrel óf gaaf uitje hebt, zoals zweefvliegen, karten en paintballen.
 • Reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld.
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, waarbij je niet aan de bouwvak gebonden bent.
 • Een ruim opleidingsbudget en doorgroeimogelijkheden. Als jij jezelf graag verder wilt ontwikkelen, krijg je bij ons alle kansen.
 • Maandelijks open trainingen via de over technische en algemene thema’s. Van een avond over frequentieregelaars tot een workshop over Excel.
 • Een goede pensioenregeling.


Profiel

Machines en productieprocessen intelligenter maken: dat is jouw uitdaging. Aan welk project je ook werkt, je komt je afspraken na en wilt goed werk afleveren. Ook ben jij een échte teamplayer: je staat altijd voor je collega’s klaar. Daarnaast ben jij als elektromonteur ons visitekaartje bij de klanten. Je staat ze netjes te woord en laat een goede indruk achter. Leergierig? Dat ben je ook. Je blijft graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Verder heb je:

 • Minimaal een mbo 3-diploma in de richting van elektrotechniek, installatietechniek, utiliteitstechniek, industriële automatisering of een vergelijkbare richting;
 • Bij voorkeur kennis van industriële automatisering in de (proces)industrie.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar wil je graag de kneepjes van het vak elektrotechniek leren? Ook dan nodigen we je uit te reageren. Zo bieden we via onze interne bedrijfsschool een unieke bbl-opleiding aan, waarbij je direct een betaalde baan hebt en één dag per week naar school gaat.

Doorsturen