Leidinggevend Elektromonteur Industrie

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10004635
 • Locatie Breda
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Engineering

Over deze vacature

De installatie van een nieuwe productielijn bij een bierbrouwerij, farmaceutische fabriek of melkproductiebedrijf. De verbetering van een besturingssysteem bij een fabrikant die achtbanen realiseert. Bij onze opdrachtgever werk je als Leidinggevend Elektromonteur in een fijn team aan gave projecten bij de grootste machinebouwers en productiebedrijven. Je geeft aansturing aan collega’s, leidt het project tot een succesvolle installatie en bent het aanspreekpunt voor de klant on site. Dankzij jou kunnen klanten rekenen op goed werkende installaties.

Functie

Aan de slag op een vaste locatie? Integendeel: jij krijgt een kijkje in de keuken bij allerlei type bedrijven. Soms ben je samen met één collega enkele weken bij een organisatie aan het werk om een machinelijn te optimaliseren. Maar het kan ook zijn dat je met een team van vijf mensen driekwart jaar bij een klant aan de slag gaat. Waarbij jij het voortouw neemt als Leidinggevend Elektromonteur. Bijvoorbeeld als we de complete besturing van een procesinstallatie in een nieuwe fabriek voor onze rekening nemen.

Een afwisselende job? Reken maar!

Ieder project start met een kick-off, waarbij de Projectleider je op de hoogte brengt van alle ins en outs. En aan het begin van iedere werkdag stemmen we af wie welke taken oppakt. Bij ons leer je de elektrotechnische werkzaamheden rustig kennen. Stap voor stap neem je meer taken op je en ontwikkel jij je tot de Leidinggevend Monteur binnen de industrie. En wil je graag doorgroeien. Dan krijg je daarvoor alle kansen.

Bedrijf

YER heeft deze systeemintegrator leren kennen als een fijn familiebedrijf met een grote stabiliteit. De oorsprong en toekomst ligt van Breda/Rotterdam richting Arnhem/Nijmegen. Met een diversiteit aan vestigingen en systeemverantwoordelijkheid. Denk hierbij aan paneelbouw, hardware engineering, besturingstechniek, machinebouw, robotica, MES en Proces automatisering. Met toonaangevende klanten in de voedingsmiddelen industrie, farmacie, machinebouw en volledig geautomatiseerde productiebedrijven.

Deze systeemintegrator adviseert, ontwikkelt en implementeert PLC, HMI, Scada, robotica en MES-toepassingen (Manufacturing Execution Systems), waarmee een koppeling wordt gerealiseerd tussen productieomgevingen en kantoor. Werken bij deze toonaangevende systeemintegrator betekent werken in een hecht team, fijne werkomgeving en jonge club van ongeveer 20 á 25 collega’s. Er worden vaak bedrijfsuitjes georganiseerd, variërend van pub-quizen tot VR-games. Je krijgt veel vrijheid, zo mag je bij ons bijvoorbeeld zelf je werktijden bepalen.

Aanbod

Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en ervaring.
 • Een jaarcontract of direct een vaste contract.
 • Fijne collega’s met wie je bijna maandelijks een borrel óf gaaf uitje hebt, zoals zweefvliegen, karten en paintballen.
 • Reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld.
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, waarbij je niet aan de bouwvak gebonden bent.
 • Een ruim opleidingsbudget en doorgroeimogelijkheden. Als jij jezelf graag verder wilt ontwikkelen, krijg je bij ons alle kansen.
 • Maandelijks open trainingen via de academy over technische en algemene thema’s. Van een avond over Excel tot een workshop over frequentieregelaars.
 • Een goede pensioenregeling.


Profiel

Dit ben jij

Machines en productieprocessen intelligenter maken: dat is jouw uitdaging met je team. Aan welk project je ook werkt, je komt je afspraken na en wilt goed werk afleveren. Ook ben jij een échte teamplayer: je staat altijd voor je collega’s klaar en zij voor jou. Daarnaast ben jij als Leidinggevend Elektromonteur ons visitekaartje bij de klanten. Je staat de klanten netjes te woord en laat een goede indruk achter. Leergierig? Dat ben je ook. Je blijft graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied en daar helpen wij je bij doormiddel van trainingen en of opleidingen. Verder heb je:

 • Minimaal een mbo 3-diploma in de richting van elektrotechniek, installatietechniek, utiliteitstechniek, industriële automatisering of een vergelijkbare richting;
 • Bij voorkeur kennis van industriële automatisering in de (proces)industrie.

Voldoe je niet aan alle functie-eisen, maar wil je je als Elektromonteur verder ontwikkelen tot Leidinggevend Monteur? Ook dan nodigen we je uit te reageren. 

Doorsturen