Electrical Engineer

Doorsturen
 
 • Aanbod Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10004574
 • Locatie Hoofddorp
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Engineering

Over deze vacature

De afdeling Engineering ontwerpt, configureert en wijzigt bestaande en nieuwe producttekeningen voor de productie van hightech systemen en producten. De activiteiten binnen deze afdeling zijn onderverdeeld in de gebieden mechanisch ontwerp, elektrisch ontwerp en project engineering. Ter uitbreiding van het team is YER voor onze opdrachtgever op zoek naar een Electrical Engineer. 

Functie

Dit is een zeer interessante functie voor een senior elektrotechnisch ingenieur die zich uitgedaagd voelt om het engineeringsproces in de hightech sector te verbeteren. Hiermee garanderen zij de productiekwaliteit, korte doorlooptijd, hoge efficiëntie en ‘short time to market’ naar onze klant.

Als Electrical Engineer heb je een uitdagende en belangrijke functie in de ontwikkeling van onze producten. Denk hierbij aan het ontwerpen, aandragen en uitwerken van nieuwe oplossingen/systemen voor producten, elektrische berekeningen maken, besturingskasten ontwerpen en databases updaten en bijwerken. Je stelt zelfstandig het elektronische tekenpakket samen aan de hand van de lay-out tekening en de functionele specificaties. Verder standaardiseer je e-tekeningen en werk je de databases bij met recente updates.

Je werkt in jouw vak nauw samen met de Mechanical Engineers. Hiernaast wordt van jou verwacht dat je een actieve bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van de hightech machines. Je werkt volgens de laatst geldende normen, waarover jij uiteraard uitstekend van op de hoogte bent. 

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevende speler in de luchthavenindustrie. Zij leveren state-of-the-art oplossingen van aankomst tot boarding en houden daarbij rekening met zowel de beleving van de passagier als de beveiliging van luchthavens. Daarbij maken ze bij het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten gebruik van co-creatie. Zo werken zij nauw samen met stakeholders, overheid, luchthavens en luchtvaartmaatschappijen. Zij ontwerpen, ontwikkelen en realiseren oplossingen voor passagiers, bagage en veiligheidsprocessen. Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat zich richt op het denken in mogelijkheden, het zoeken naar innovatieve oplossingen en het herdefiniëren van processen.

Aanbod

Het betreft een functie waar je in dienst komt bij YER en gedetacheerd wordt. Dit met de intentie om na een detacheringsperiode van minimaal 12 maanden in dienst te treden bij de opdrachtgever.

Onze arbeidsvoorwaarden op een rij:

 • Concurrerend vast salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag;
 • 13 ADV-dagen
 • Reiskostenvergoeding;
 • Extra-urenregeling: uitbetaling in salaris of tijd voor tijd;
 • Intensieve en persoonlijke begeleiding;
 • Kans op deelname aan een persoonlijk coachingstraject;
 • Vakgerichte trainingen of een compleet opleidingstraject.


Profiel

Onze opdrachtgever zoekt iemand met een hbo of hts+ achtergrond die affiniteit heeft met Industriële automatisering. Een eventuele aanvulling met gerichte opleidingen is een absolute pre. Je hebt aantoonbare relevante ervaring met E-plan en met voorbereidingswerkzaamheden.

Jij wil altijd het beste en bent iemand die zich vastbijt in een onderwerp en alleen met de juiste resultaten naar voren komt. Zij zoeken een teamplayer die individueel ook uitstekend functioneert. Iemand die ook rekening houdt met de andere afdelingen die met hetzelfde product bezig zijn. Boven alles vind jij het leuk om producten makkelijk en toegankelijk te maken! Jij bent flexibel, gedreven, creatief en veelzijdig en beheerst de Nederlandse én Engelse taal (dit is een must).

Doorsturen