Senior werkvoorbereider elektrotechniek - Utiliteit

Doorsturen
 
 • Aanbod Senior werkvoorbereider elektrotechniek - Utiliteit
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10004359
 • Locatie Amsterdam
 • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever, Detachering via YER
 • Branche Construction

Over deze vacature

Een geel hart, zo noemen je collega’s de trots die zij voelen voor de bijzondere projecten die Heijmans realiseert. Als werkvoorbereider elektrotechniek zorg je dat de bouwmaterialen precies op tijd op de locatie aanwezig zijn en door de juiste monteurs gebruikt kunnen worden. Dankzij jou lopen de integrale projecten in de regio van Amsterdam precies volgens schema.

Functie

Van projectmanagers tot uitvoerende collega’s en van leveranciers tot onderaannemers: jij beweegt je moeiteloos tussen alle betrokken partijen. Je onderhoudt contact met leveranciers, vraagt offertes aan die je vervolgens beoordeelt, plant werkzaamheden in voor monteurs en zorgt ervoor dat het materiaal altijd op tijd aanwezig is. Ook toets je of alle documenten van onderaannemers voldoen aan de contractvorm van het desbetreffende project.

Je werkt vanuit het kantoor in Amsterdam, maar zult ook regelmatig op de bouwlocatie zijn voor overleg met het bouwteam. Hier houd je de lijnen met de hoofduitvoerder en de leidinggevend monteur kort. Je berekent of er meer- of minderwerk is, ziet erop toe dat de werkzaamheden volgens planning verlopen en checkt tussentijds ook of het financiële plaatje nog klopt.

In jouw projecten krijg je te maken met installaties als noodaggregaten, technische automatisering en voedingssystemen. De locaties maken de projecten complex. Deze zijn namelijk vaak door veel mensen in gebruik. Daarom zorgen ze dat grote ziekenhuizen de beste noodstroomvoorziening krijgen, de elektriciteit van datacentra nooit uitvalt en het personeel in overheidsgebouwen altijd hun werk kan blijven doen. Soms is de bouwtijd kort. Dat vraagt om een doordachte planning. Als werkvoorbereider ben je overal op voorbereid: jij zorgt dat jouw planning altijd klopt.

Bedrijf

Je komt te werken bij Heijmans Bouw & Techniek in Amsterdam. Dit is een vestiging met circa 150 medewerkers. Zij werken samen aan uitdagende projecten binnen de marktsegmenten gezondheidszorg, overheid, datacenters en hightech clean industrie. Je team bestaat uit een aantal enthousiaste installatie-collegae, aangevuld met bouwtechnici die in een gezonde mix van jong talent en senior deskundigheid samenwerken om de projecten tot een succes te maken. Voorbeelden van projecten zijn de  Universiteit van Amsterdam en De Droogbak. Die laatste betreft een 19e-eeuws kantoorgebouw in neo-renaissancestijl midden in Amsterdam. Denk daarnaast ook aan de vernieuwbouw van een ziekenhuis in Alkmaar.

Aanbod

 • Na een jaar detachering via YER treedt je in dienst bij Heijmans.
 • Je salaris wordt gebaseerd op basis van je leeftijd, capaciteiten en prestaties. Wij begrijpen dat goede mensen een goed salaris verdienen.
 • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé: we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV o.b.v. 40 uur.

Profiel

Jij wilt de klant ontzorgen. Daarom denk je altijd twee stappen vooruit. In een hectische omgeving kun je snel schakelen; over meerdere projecten die tegelijkertijd lopen weet jij prima het overzicht te bewaken. Communicatief ben je sterk. Jij kunt met iedereen een goed gesprek voeren en snapt wat er gevraagd wordt. Samen met je bouw- en installatie-collega’s werk je samen naar een gezamenlijk resultaat. Verder heb je:

 • Minimaal een mbo 4-diploma elektrotechniek of vergelijkbaar niveau.
 • Vijf jaar ervaring als werkvoorbereider of in een vergelijkbare functie.
 • Bij voorkeur kennis van Revit en BIM.
 • Heb je hier nog geen ervaring mee? Geen probleem, je collega’s helpen je met deze programma’s en je kunt (interne) trainingen volgen.
Doorsturen