hoofdmonteur

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Manufacturing
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10004160
  • Locatie Nederweert
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Engineering

Over deze vacature

Voor ETF Machinefabriek B.V. in Nederweert zoekt YER een hoofdmonteur.

Functie

Als één van de hoofdmonteurs stuur je het assemblage-team voor het mechanisch en elektrisch assembleren van tapijtmachines en ride-systemen aan. Je zorgt voor de voorbereiding en houdt toezicht op het mechanisch en elektrisch monteren van machines en installaties in de eigen fabriek, waarbij het lezen van mechanische en elektrotechnische tekeningen een must is. Een vlekkeloze montage wordt gegarandeerd door het goed organiseren van onderdelen en artikelen. Je registreert eventuele problemen en verbeterpunten die tijdens de voorbereiding, assemblage en het testen naar voren zijn gekomen. Incidenteel installeer je, voer je aanpassingen door en onderhoud je machines en installaties op locatie bij klanten. De werkzaamheden vinden plaats bij ETF Machinefabriek in Nederweert. Bij uitzondering zullen de werkzaamheden ook in het buitenland plaats kunnen vinden. Je rapporteert aan de Manager Assembly.

Bedrijf

ETF Machinefabriek B.V. is een gezonde, moderne, onafhankelijke machinebouwer in Nederweert. Zo’n 65 medewerkers vormen ETF Machinefabriek en ETF Ride Systems. Zij ontwerpen en bouwen verwerkingsmachines voor de tapijt-, vinyl- en non-woven industrie, alsmede voertuigsystemen voor attracties in amusements- en themaparken. Veelal maatwerk. Circa 95% wordt geëxporteerd naar Europa, Midden- en Verre Oosten en de USA. Recent is het productaanbod uitgebreid met innovatieve wegtreinen voor personen- en goederenvervoer onder de vlag van ETF - SOIOS B.V. Het zijn hoogwaardige elektrische en op zonne-energie aangedreven voertuigen. Ze blijven groeien en zijn daarom op zoek naar een hoofdmonteur.

Aanbod

Een verantwoordelijke en zelfstandige baan in een internationaal, veelzijdig en dynamisch bedrijf. De functie is zeer afwisselend door de uiteenlopende projecten, waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief. Je maakt deel uit van een team van specialisten die behoren tot de besten in hun vakgebied. De nadruk ligt daarbij op collegialiteit en het leveren van een teamprestatie. Uiteraard wordt deze functie beloond met een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Profiel

Jij bent communicatief vaardig en hebt dankzij jouw mbo+ (werktuigbouwkunde en/of elektrotechniek en/of mechatronica) de juiste kennis in huis. Bovendien heb je minimaal vijf jaar ervaring in een leidinggevend functie en ervaring met machine-/apparatenbouw, mechanisch, elektrisch en pneumatisch. Engels en Duits spreken is voor jou geen punt en het werken met MS Word en Excel ook niet. Woon je buiten de regio? Dan ben je bereid om je op reisafstand te vestigen. Rijbewijs B is bovendien vereist. Van al de medewerkers verwachten ze dat ze representatief, flexibel en stressbestendig zijn.

Doorsturen