monteur binnen- en buitendienst

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Manufacturing
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10004159
  • Locatie Nederweert
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche Engineering

Over deze vacature

Voor ETF Machinefabriek B.V. in Nederweert is YER op zoek naar een monteur voor de binnen- en buitendienst.

Functie

Als Monteur Binnen- en Buitendienst bij ETF Machinefabriek B.V. ga je mechanische en elektrotechnische montagewerkzaamheden uitvoeren, intern binnen ETF en extern bij klanten. Je gaat wereldwijd machines installeren, opstarten, onderhouden, modificeren en repareren voor de tapijt- vinyl- en nonwoven-industrie en voor attracties in amusement- en themaparken. Ook het voeren van supervisie over de werkzaamheden bij de klant op locatie en het instrueren en opleiden van operators en onderhoudsmedewerkers van klanten behoren tot het takenpakket.

Bedrijf

ETF Machinefabriek B.V. is een gezonde, moderne, onafhankelijke machinebouwer in Nederweert. Zo’n 65 medewerkers vormen ETF Machinefabriek en ETF Ride Systems. Zij ontwerpen en bouwen verwerkingsmachines voor de tapijt-, vinyl- en non-woven industrie, alsmede voertuigsystemen voor attracties in amusements- en themaparken. Veelal maatwerk. Circa 95% wordt geëxporteerd naar Europa, Midden- en Verre Oosten en de USA. Recent is hun productaanbod uitgebreid met innovatieve wegtreinen voor personen- en goederenvervoer onder de vlag van ETF - SOIOS B.V. Het zijn hoogwaardige elektrische en op zonne-energie aangedreven voertuigen. Ze blijven groeien en zijn derhalve op zoek naar een monteur binnen- en buitendienst.

Aanbod

Een verantwoordelijke en zelfstandige baan bij een internationaal, veelzijdig en dynamisch bedrijf. De functie is zeer afwisselend door de uiteenlopende projecten waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief. Je maakt deel uit van een team van specialisten die behoren tot de besten uit hun vakgebied. De nadruk ligt daarbij op collegialiteit en het leveren van een teamprestatie. Uiteraard wordt deze functie beloond met een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Profiel

Jij hebt een opleiding op mbo-niveau werktuigbouwkunde en/of elektrotechniek, gecombineerd met kennis van automatiseringstechniek, PLC’s en pneumatiek. Ook heb je ervaring in de machine- en apparatenbouw.

Je bent representatief, communicatief en hebt een flexibele, klantgerichte instelling. Verder ben je bereid tot reizen en om onregelmatig te werken. Ook beheers je de Engelse taal, Duits is een pre. Je hebt geen bezwaar om voor korte en langere tijd te werken in het buitenland (ongeveer 40% buitendienst op jaarbasis).

Doorsturen