Onderhouds- en storingsmonteur (5-ploegen)

Doorsturen
 
 • Aanbod In overleg
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10004087
 • Locatie Maastricht
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Automotive, Engineering, High Tech, Manufacturing, Industrial, Luchtvaart, Food, Feed, Pharma

Over deze vacature

Sna(c)k jij naar een nieuwe uitdaging als monteur in 5 ploegendienst bij een organisatie met een leidende positie in de Europese markt? Bij Mora, onderdeel van Van Geloven, bieden we jou die afwisselende en zelfstandige baan!

Functie

MONTEUR 5 PLOEGEN

Bij Mora in Maastricht krijg je te maken met een diversiteit aan soorten techniek. Dat kan ook niet anders gezien de hoeveelheid verschillende snacks die er geproduceerd worden. De fabriek wordt uitgebreid met een 3e produktiehal en een separate Repack hal. Ons doel is om de Technische Dienst nog verder te professionaliseren en uit te breiden. 

Vanaf dag één ben jij als Monteur waardevol voor de organisatie. Je werkt in een 5 ploegendienst en jij zorgt ervoor dat de productielijnen zo snel mogelijk weer gaan draaien als er een storing is opgetreden of verricht preventief onderhoud conform planning. Jij kunt als geen ander prioriteiten stellen, maar ook onder druk presteren. Om dit zo snel mogelijk te kunnen doen is het van belang dat je de hoofd- en bijzaken van elkaar kunt onderscheiden. 

Zo is de aanpak totaal anders als de complete lijn stilstaat dan bij een storing waarbij de lijn kan doordraaien. Uitgangspunt bij storingen is dat je zoekt naar een definitieve oplossing. Soms lukt dat niet en wordt er een beroep gedaan op je creativiteit, om met een noodoplossing de productie toch te kunnen draaien met zo kort mogelijke stilstand van de lijn. 

Dit doe je door:

 • Noodreparaties in te zetten zodat stagnatie in productie tot een minimum beperkt blijft;
 • Het meedenken en mede uitvoeren van verbeteringen zoals revisie, modificaties ter verbetering van het machinepark alsook aanverwante mechanische of besturingstechnische werkzaamheden;
 • Je werkzaamheden terug te koppelen en te rapporteren in het onderhoudssysteem;
 • Helpen, ondersteunen en trainen van de operators;
 • Jouw kennis en ervaring te delen met je collega’s;
 • En het meedenken over het verbeteren van (productie)processen.

Daarnaast ondersteun je bij onderhoud en overige voorkomende technische werkzaamheden. In jouw team werk je met zo'n 30 enthousiaste en vakbekwame collega’s, die de handen graag uit de mouwen steken, erg collegiaal en sociaal zijn. Tijdens jouw shift werkt je samen met drie collega-monteurs. Gedurende jouw werk kom je in aanraking met diverse andere collega’s en een diversiteit aan machines en soorten techniek. 

Kortom; een dynamische omgeving waarin jij de kans hebt om mee te denken en zelf te groeien. Daar krijg jij energie van!

Bedrijf

Van Geloven biedt klanten een uitgekiend assortiment lekkere, kwalitatieve en verantwoorde snackproducten met een goed rendement. Onder het assortiment vallen twaalf sterke merken. De vertrouwde snacktoppers - zoals de Mora KipKorn, De Bourgondiër draadjesvlees kroket, de Van Dobben rundvlees croquet, de Souflesse kaassoufflé, de Ad van Geloven kroket, de Van Lieshout frikandel, de Laan bamihap, de Willie Dokter gehaktbal, de saté van Hebro, de Welten Bami Oriëntal en de Kwekkeboom kroket - zijn favoriet in de markt.

Mensen blij maken en verrassen met heerlijke snacks: dat is hun missie. Ze willen de favoriete snackspecialist zijn en blijven van consument en professional. Lekker, betrouwbaar, bereikbaar en betaalbaar. Thuis en buitenshuis. Ze zijn trots op onze producten en dat merkt u aan alles. Tegelijkertijd houden ze van eenvoud en pragmatisme: gewoon doen, met beide benen op de grond en beloftes waarmaken. Zo blijven ze slagvaardig, snel en efficiënt.

Aanbod

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie in 5 ploegendienst binnen een dynamisch en financieel gezond bedrijf waarin je de mogelijkheid hebt deze op je eigen wijze vorm te geven en door te groeien in je vak.

De voedingsindustrie is een stabiele en solide branche, waarin altijd werk is en die ook in tijden van crisis zelfs blijft draaien. Als onderdeel van McCain, een Canadese multinational met zo’n 400 fabrieken wereldwijd, is Van Geloven binnen die branche een financieel gezonde, succesvolle en ambitieuze speler die met zo’n 1500 collega’s in Nederland en België in 6 fabrieken actief is.

Profiel

Wat neem jij mee?

 •   Je bent een sleutelaar in hart en nieren, en hebt een succesvol afgeronde technische mbo-4 opleiding (liefst E of W);
 • In basis ben jij een monteur die zowel E als W werkzaamheden kan uitvoeren en zich daarin verder wil bekwamen;
 • Jij hebt kennis van conventionele relais techniek, pneumatiek en PLC-techniek;
 • Je werkt zorgvuldig en nauwkeurig;
 • Jij houdt je hoofd koel;
 • Eigenaarschap: Jij bent betrokken en bijt je vast in een storing, net zo lang tot deze volledig is opgelost.
Doorsturen