Ervaren werkvoorbereider werktuigbouwkunde - projectmatige kleine werken

Doorsturen
 
 • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
 • Vakgebied Engineering
 • Dienstverband Fulltime
 • Vacaturenummer VAC-10003921
 • Locatie Oostmaaslaan, Rotterdam
 • Type overeenkomst Detachering via YER
 • Branche Engineering

Over deze vacature

Voor Heijmans Rotterdam zoekt YER een ervaren werkvoorbereider voor projectmatige werken (kleine werken). Inhoudelijke kennis van W-installaties is een must. Je wordt gekoppeld aan een senior projectcoördinator W van wie je veel kan leren! Je werkt op kantoor Rotterdam, maar bezoekt ook diverse projectlocaties zo nu en dan. Eén van de belangrijkste klanten in dit team is PostNL.

Omvang van de kleinere projecten ligt tussen de enkele duizenden euro’s (kleine klusjes) tot aan circa € 500.000.

Functie

Als werkvoorbereider zorg jij dat alle afspraken tijdig worden ingepland, materialen op tijd zijn en dat de juiste monteurs en onderaannemers worden ingeschakeld om de klus te klaren. Daarnaast houd je de deadline scherp in de gaten en grijp je in wanneer de klok begint te tikken. Ook verzorg je een correcte administratie begeleiding en archivering. Dat je meerdere ballen tegelijk in de lucht houdt voor verschillende opdrachtgevers maakt jouw werk extra uitdagend.

Bedrijf

Jouw team

Bij Heijmans Bouw & Techniek Rotterdam werken zo’n 130 collega’s aan de mooiste projecten en service- en onderhoudscontracten. Zoals het contract met het Wereldmuseum. Op de afdeling Service en Onderhoud werk je samen met veertig vakmannen en -vrouwen. Iedereen is benaderbaar en gefocust op ontwikkeling. De sfeer is gemoedelijk en al staat de klant altijd voorop; ruimte voor gezelligheid is er zeker. Ook werktijden en doorgroeimogelijkheden zijn bespreekbaar.

Werken bij Heijmans

Ze zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat ze doen. Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Hier worden ze alleen nog maar beter in. Hun focus ligt namelijk op verbeteren, verslimmen en verduurzamen. Dit doen ze door vooruit te kijken en de gebruikers van de wegen, gebouwen en woningen die ze bouwen en onderhouden centraal te stellen. Hun welzijn en wensen staan altijd voorop. Net als veiligheid. Ze zetten grote digitale stappen, bieden datagedreven diensten, gaan voor 100% circulair en energieneutraal bouwen en willen de beste werkgever zijn in hun sector. Hun kracht? Samenwerken en altijd naar elkaar blijven luisteren. Met plezier naar je werk gaan en de vrijheid om mee te denken vinden zij belangrijk.

Aanbod

Wat je van ons mag verwachten

 • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé: we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
 • 13 ADV dagen.
 • Deta-vast constructie: Het eerste jaar wordt je via YER gedetacheerd, na een jaar heeft Heijmans de mogelijkheid om je een dienstverband aan te bieden.

Profiel

Jij wilt de klant ontzorgen. Daarom denk je altijd twee stappen vooruit. In een hectische omgeving kun je snel schakelen; over meerdere contracten die tegelijkertijd lopen weet jij prima het overzicht te bewaken. Communicatief ben je sterk. Jij kunt met iedereen een goed gesprek voeren en snapt wat er gevraagd wordt.

 • Kennis van werktuigbouwkundige installaties (gebouwgebonden);
 • Mbo niveau 4 en/of hbo richting werktuigbouwkunde, installatietechniek of vergelijkbaar.
Doorsturen