Sales Manager Utilities (België, Luxemburg)

Doorsturen
 
  • Aanbod Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (onder andere firma wagen)
  • Vakgebied Sales
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10002986
  • Locatie Brussel
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever
  • Branche Energy, Gas, Water

Over deze vacature

Een veelzijdige verkooprol binnen de stabiele wereld van de nutsbedrijven; dit bij een oerdegelijk Hollands familiebedrijf.

Functie

Vanuit Erpe-Mere bestrijkt u de gehele Belgische en Luxemburgse markt. Naast het verder uitbouwen van trouwe klantrelaties binnen de waternutsbedrijven benadert u tevens nieuwe clientèle. Deze rol biedt tevens een concreet doorgroeiperspectief naar de positie van Business Unit Manager. U acteert als professioneel gesprekspartner op directieniveau en maakt plannen om de marktpositie verder te verstevigen. Natuurlijk bent u budgetverantwoordelijk, richt zich op (grote) aanbestedingen volgens het bidproces en onderhoudt contact met (in- en externe) stakeholders in een tenderprocedure.

Bedrijf

Onze cliënt, Imbema Belgium, onderdeel van het solide en toonaangevende Imbema Holland (sinds 1947), richt zich onder andere op de markt van slimme watermeters. Dit in nauwe samenwerking met fabrikanten en andere belanghebbenden. Als specialistische dienstverlener op het gebied van Gas, Water en Energie neemt zij in binnen- en buitenland een stevige positie in. Of het nu gaat om het beheer van complete leidingnetten, het leveren van geavanceerde gasdetectieapparatuur of hoogwaardig advies inzake de meest moderne energie dataloggers, Imbema is de ultieme partner voor de (utiliteits) industrie. Binnen dit succesvolle familiebedrijf is er momenteel ruimte voor een Sales Manager Utilities.

Aanbod

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (onder andere firma wagen)

Profiel

Bachelor, technisch / commercieel, aangevuld met ervaring binnen de utiliteitssector, kennis van water(meters) is een grote pré. U heeft affiniteit met (tenderprocedures binnen) de openbare sector, klant- en resultaatgericht en ondernemend. Uiteraard bent u Engels, Frans en Nederlands taalvaardig.

Doorsturen