Formalities Officer / Paralegal

Doorsturen
 
  • Aanbod Overtuigende arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied Legal
  • Dienstverband Fulltime, Parttime
  • Vacaturenummer VAC-06207800
  • Locatie Amsterdam
  • Type overeenkomst In dienst van opdrachtgever, Detachering via YER
  • Branche Legal

Over deze vacature

Veel Formalities Officers zitten goed waar ze zitten: sympathieke werkgever, lieve collega's, passende beloning, uitdagend werk. Maar soms vraag je je af of het niet nog beter zou kunnen. En soms ben je gewoon ontevreden met je huidige baan, soms ook zit je ongewild thuis. Ik maak graag kennis met Formalities Officers, of ze nu wel of niet onmiddellijk (ergens anders) aan de slag willen.

Functie

Wat een Formalities Officer doet, hoef ik je natuurlijk niet te vertellen. Wel kan ik je vertellen hoe jouw positie op de arbeidsmarkt er op dit moment uit ziet. Hoe jouw achtergrond en kennis zich verhouden tot vacatures die er op dit moment zijn, of je beloning nog marktconform is, wat je zou kunnen doen om je positie te verbeteren.

Bedrijf

Mijn opdrachtgevers behoren tot de toonaangevende vrije kantoren en industrieën in Nederland en België. Zonder uitzondering staan ze altijd open voor een kennismaking met een vakvolwassen Formalities Officer.


Een gesprek met mij is altijd ontspannen en gemakkelijk. Jouw wensen staan voorop. In mijn klantenkring is altijd plek voor een vakbekwame Formalities Officer, dus overdreven kritische vragen zal ik je niet stellen.

Aanbod

Vaak word ik door Formalities Officers of hun leidinggevenden gevraagd om een 'benchmark'. Die kan ik jou natuurlijk ook geven. En het kan altijd beter, toch? In een gesprek met mij vertel ik je wat je kunt verwachten bij een mogelijke overstap. En natuurlijk is het salaris niet de enige arbeidsvoorwaarde: je wil ook op een comfortabele reisafstand werken en bent gesteld of flexibele werktijden.

Profiel

Waarschijnlijk, maar niet noodzakelijk, heb je al ervaring als Formalities Officer, bij een vrij kantoor of in de industrie. Overbodig te zeggen dat je in dit vak precies en accuraat bent en oog hebt voor detail. Misschien ben je rechtstreeks in het beroep gerold of, zoals velen, via een omweggetje. Het Certificaat van het Platform wordt steeds meer als belangrijk gezien. Heb je dat al? Zo nee, wil je het nog wel behalen (of werkt je werkgever niet mee)?

Doorsturen