DevOps Engineer

Doorsturen
 
  • Aanbod Goede arbeidsvoorwaarden
  • Vakgebied IT
  • Dienstverband Fulltime
  • Vacaturenummer VAC-10003206
  • Locatie Groenlo
  • Type overeenkomst Detachering via YER
  • Branche High Tech

Over deze vacature

Ben jij de DevOps Engineer met een passie voor automatisering en een specialisatie in infrastructuren? Lees dan snel verder?

Functie

Als DevOps Engineer binnen onze IT afdeling ben je verantwoordelijk voor de IT infrastructuur. Je bent primair verantwoordelijk voor onze firewalls en back-up omgevingen, maar werkt daarnaast ook aan diverse projecten.


Hierin ben je betrokken bij de gehele life cycle, vanaf requirements analyses tot implementatie en integratie. Eén van de grote projecten waar we jou graag in willen betrekken is het verder professionaliseren van de IT automatisering.


Samen met je collega’s zorg je voor uitstekend functionerende systemen. We verzorgen de IT voor onze vestigingen in binnen- en buitenland.

Als DevOps Engineer ben je zowel projectmatig als hands-on actief.


Je komt in een team van enthousiaste specialisten te werken die zichzelf veelal hebben ontwikkeld tot multi-inzetbare engineers. Het IT team bestaat uit 24 collega’s, waarbij jij in het Infra team komt te werken welke bestaat uit 7 collega’s. We maken gebruik van een IT infrastructuur bestaande uit o.a. Windows, Linux, macOS, VMWare, Hitachi, Juniper, HPE, Aruba, CheckPoint, Veritas, Bacula, Observium, Icinga, PagerDuty, Okta, Azure, Office 365, Atlassian Suite, NetBox.


Je wordt uitgedaagd om je benodigde expertise uit te breiden, en daarnaast ook te specialiseren in bepaalde componenten. Zelfredzaamheid en eigen verantwoordelijkheid zijn binnen het team heel belangrijk en dat verwachten wij ook van jou.Bedrijf

YER is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies, gericht op professionals met een Bachelor-, Master- of PhD-titel. Met negen kantoren in Nederland en zo'n 250 consultants heeft YER landelijke dekking en is het een sterk vertegenwoordigd merk.


Je wordt onderdeel van het leukste recruitment/detacheringsbureau van Nederland, waar elke 'Yeriaan' met passie naar het werk gaat om onze opdrachtgevers en kandidaten verder te helpen in hun weg naar succes. De bedrijfscultuur staat voor ondernemerschap, onafhankelijkheid en vrijheid. Dit zorgt ervoor dat intrinsieke motivatie de belangrijkste drijfveer is voor onze medewerkers. Bovendien hebben wij een bijzonder informele bedrijfscultuur, waarbij regelmatig events worden georganiseerd om je collega's beter te leren kennen. Elke vrijdagmiddag is er een borrel in onze eigen beruchte bruine kroeg in Amsterdam.

Aanbod

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Profiel

  • HBO/WO werk en denk niveau
  • Passie voor infrastructuren en automatisering
  • backup, firewall, checkpoint, ansible, puppet, terraform, bacula
Doorsturen