YER Talent Event

YER Talent event 10 juli banner.jpg

Voor jou als technische starter zijn er veel mogelijkheden! Kiezen is lastig. YER helpt je daarom graag bij het maken van de juiste keuze! In september starten weer onze Talent Development Programmes (TDP). Dé kick-start van jouw carrière! Op het YER Talent Event van woensdag 10 juli worden vier Talent Development Programmes toegelicht: TDP Joulz Energy Solutions, TDP Heijmans, TDP Energietechniek en TDP Algemeen. Deze informatieve avond sluiten we af met een pizza en een borrel in onze eigen kroeg! Lees hieronder meer over de verschillende Talent Development Programmes. Neem ook een kijkje in de brochures voor meer informatie!


TDP Joulz Energy Solutions

Wil jij werken aan het bouwen en onderhouden van complexe installaties in de midden- en hoogspanningstechniek en hiermee een bijdrage leveren aan de elektrificatie van Nederland? Geef dan je carrière een vliegende start met het Talent Development Programma YER & Joulz Energy Solutions! Wij investeren in jóuw persoonlijke en technische ontwikkeling waarbij je een uitstekend toekomstperspectief creëert in een dynamische markt.

Over Joulz Energy Solutions

Joulz Energy Solutions is een dochterbedrijf van Visser & Smit Hanab, onderdeel van de Koninklijke VolkerWessels Groep. Joulz is een toonaangevende speler op het gebied van infrastructuren en energiemanagement. Zo is Joulz Energy Solutions dé expert in ontwerp, aanleg en beheer van (complexe) midden- en hoogspanningsinstallaties. Joulz helpt netbeheerders, energie-opwekkers en zakelijke klanten met uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt vandaag de dag. 

Wat ga je doen?

Joulz Energy Solutions wil de komende jaren blijven investeren in jong technisch talent dat zich de komende jaren wil ontwikkelen binnen het bedrijf. Voor een drietal rollen binnen de organisatie hebben YER en Joulz de handen ineengeslagen voor het aantrekken van talent. Het gaat om de rol van Engineer, Technisch Werkvoorbereider en Projectcoördinator. In samenwerking met Joulz Energy Solutions, de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN) en YER is een opleidingsprogramma ontwikkeld waarbij jij in twee jaar klaargestoomd wordt voor een carrière binnen de midden- en hoogspanningstechniek. Tijdens dit opleidingstraject ontwikkel jij jezelf binnen één van de drie rollen. Je tilt je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau door middel van een persoonlijk ontwikkelplan, individuele coaching en soft- en business skill trainingen. Na afronding van deze tweejarige opleiding ontvang je een post-HBO diploma richting de hoogspanningstechniek van de HAN!

Klik hier voor de brochure


TDP Heijmans Installatietechniek

Wil jij werken aan uitdagende projecten bij de grootste innovatieve bouwonderneming van Nederland? Maak nu een vliegende start in je carrière en volg het Talent Development Programme bij Heijmans waarbij wij investeren in jouw persoonlijke en technische ontwikkeling!

Over Heijmans

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseert ze toegevoegde waarde voor haar klanten. Heijmans realiseert (complexe) projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.

Wat ga je doen?

Heijmans wil investeren in (technische) talenten die zich de komende jaren kunnen gaan ontwikkelen tot de top van het bedrijf. Heijmans wil recent afgestudeerde talenten aantrekken die innovatief zijn en bijdragen aan de cultuur van het bedrijf. Eigenaarschap, samenwerken en resultaatgerichtheid typeren de cultuur van Heijmans. Als starter in ons Talent Development Programme doorloop je een intensief ontwikkelprogramma voor een vliegende start van jóuw carrière!

Wil je een beter beeld krijgen van het Talent Development Programme van Heijmans? Bekijk dan dit filmpje of lees de brochure!

Klik hier voor het filmpje

Klik hier voor de brochure


TDP Energietechniek

De komende jaren wordt de energietransitie steeds zichtbaarder in Nederland. Dit wordt voor een groot deel gerealiseerd door techniek aan zowel de kant van opwekking en energietransport, als aan de kant van de eindgebruiker. Denk bijvoorbeeld aan de steeds grotere hoeveelheid elektrische voertuigen die je ziet rijden of energieopwekking door middel van zonne- en windenergie. De energiewereld is echter zeer complex en wij zijn dan ook volop op zoek naar Young Professionals die zich hierin verder willen ontwikkelen! 

Waarom het Talent Development Programme Energietechniek?

De focus van het tweejarig programma ligt op de opwekking van energie en de opslag en distributie van midden- en hoogspanning. Bij de start van het programma ga jij aan de slag als engineer om uiteindelijk in de toekomst door te kunnen groeien naar bijvoorbeeld projectleider, projectmanager, tendermanager, ontwerpleider of contractmanager. Tijdens het TDP staat jouw groei & ontwikkeling voorop! Het unieke aan dit Talent Development Programme is het specialisme van de docenten. Zij zijn zelf werkzaam bij toonaangevende bedrijven zodat jij praktijkgericht opgeleid wordt en dus op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen! Samen gaan we kijken welke opdrachtgever het beste bij je past waar jij je kennis in ervaring gaat vertalen. Naast de technische post-HBO opleiding aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), wordt tevens in jouw soft en business skills geïnvesteerd en heb jij een persoonlijk ontwikkelgesprek met één van onze gecertificeerde carrière-coaches. Zo maken wij samen met jou de ideale start van jouw carrière!

Wat zoeken wij?

Voor dit Talent Development Programme zoeken we een gemotiveerde starter met 0-4 jaar werkervaring en een afgeronde technische HBO- of WO-opleiding. Heb je affiniteit met elektrotechniek en draai jij je hand niet om voor complexe berekeningen? Ben jij leergierig en durf je initiatief te nemen? Dan is dit Talent Development Programme zeker iets voor jou! 

Klik hier voor de brochure


TDP Algemeen

Staat hierboven niet waar jij naar op zoek bent of ben je er nog niet helemaal uit welke richting je precies op wilt na je studie? Dan hebben we ook het algemene Talent Development Programme. Door een uitgebreide oriëntatie vind jij de baan die bij jóu past. Zo geef je jouw carrière een kickstart! Je doet werkervaring op bij een toonaangevende opdrachtgever en volgt een opleidingsprogramma waarin jouw ontwikkeling centraal staat!

Waarom het Talent Development Programme?

In een periode van twee jaar ontwikkel jij je tot een vakvolwassen engineer. Je tilt je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau door middel van een persoonlijk ontwikkelingsplan, individuele coaching en soft en business skills trainingen. Daarnaast beschik jij over een persoonlijk opleidingsbudget van €3000 per jaar voor vakinhoudelijke trainingen. Je bent onderdeel van een trainingsgroep met starters uit verschillende branches, functies en bedrijven. Dit is niet alleen goed voor je netwerk, maar het is ook erg leerzaam om de werkervaringen met elkaar te delen.

Aan de hand van de kennismaking hebben wij jouw ambities en wensen goed in kaart en gaan we samen kijken welke opdrachtgevers voor jou interessant zijn. Uiteindelijk ga jij je kennis die je opdoet tijdens de trainingen vertalen in de projecten waar jij werkzaam bent!

Wat zoeken wij?

Voor de reguliere Talent Development Programme zijn alle technische profielen welkom! We zoeken HBO of WO afgestudeerden met 0-2 jaar werkervaring. Ben je (bijna) klaar met je studie en nog niet uitgeleerd? Ben je een echte aanpakker en toe aan de volgende stap? Dan is het Talent Development Programme écht iets voor jou! Schrijf je dan gauw in voor het YER Talent Event

Klik hier voor de brochure

Schrijf je hier in voor het YER Talent Event van woensdag 10 juli!