YER Banking Event over trends in de bancaire sector

26-02-2016

YER Finance heeft op 25 februari 2016 haar eerste Banking Event georganiseerd. Tijdens dit event hebben wij met onze banking professionals gekeken naar de plannen voor 2016. Niet alleen naar de plannen van YER, maar ook naar die van de bancaire sector, wat de aankomende trends zijn en wat dit voor onze professionals gaat betekenen.

Trends
Aan het woord kwam Ronald de Wilde, Interim Marketing & Communicatie directeur/manager. Hij helpt mensen bij nieuwe uitdagingen en duurzaam samenwerken. Hij gaf ons een blik in de trends voor de bancaire sector, wat dit onder andere voor de Rabobank betekent, hoe zij daarop inspelen en welke invloed dit op de werkgelegenheid heeft. De trends voor de komende tijd hebben betrekking op regelgeving, hulp bij digitalisering, technologie, sociale veranderingen, urbanisatie en SAAAME landen. Ronald stelde de professionals de vraag welke trends hen raken in hun werk en hoe de vaste medewerkers daarmee omgaan.

De rol van YER
Ronald liet de professionals verder stilstaan bij hun kennis en vaardigheden, of deze toereikend zijn, of de Wft-certificering (Wet op financieel toezicht) in orde is en hoe YER hen nog meer kan ondersteunen. Zo is het voor YER een harde eis dat de professionals Wft-gecertificeerd zijn. Karin van Haarlem, Business Unit Manager Banking bij YER, gaf deze middag aan dat YER nog meer gaat faciliteren op het gebied van opleidingen en competenties.

Quote
Het programma werd inspirerend afgesloten met een quote van Charles Darwin: “It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent. It is the one that is most adoptable to change”. Stof om over na te denken! Dit eerste YER Banking Event was het startschot voor meer events. Binnenkort volgen sessies op het gebied van personal branding en sollicitatievaardigheden.

YERbankingeventWerken voor YER Banking
YER Banking biedt uitdagende detacheringsopdrachten voor specialisten binnen de bancaire sector. We bieden uitstekende begeleiding voor de professionals die voor ons komen werken. Heb je na het lezen van dit artikel interesse om ook voor YER Banking aan de slag te gaan? Neem dan contact op met de consultants van YER Banking via yerbanking@yer.nl of 020 697 50 11.

Lees meer over YER Banking.