YER Professionals op hoog moleculair niveau tijdens YER Technology Masterclass

30-10-2015

Op 29 oktober vond het YER Technology Tech Event in Eindhoven plaats met gastspreker Professor dr. ir. P. Kruit van de Technische Universiteit Delft.

YER professionals bij o.a. ASML, DAF, NXP en Philips maakten kennis met elkaar onder het genot van een hapje, een drankje, en het prachtige uitzicht vanaf de Skybar in de Tech Tower.

Na een hapje en een drankje werd de aftrap gegeven door Rene Louwers Team Lead YER Technology, waarin hij met trots uitleg gaf over de groei van YER Technology en wat voor mogelijkheden dat meebrengt voor onze professionals. Met de komst van een nieuw kantoor in Enschede en een verhuizing naar een nieuw high tech pand in Eindhoven kunnen we extra waarde creëren.

Dankzij onze professionals is deze groei mogelijk gemaakt. Zij groeien mee met YER en hun carrière. YER biedt handvatten voor je loopbaan, bijvoorbeeld met deze Masterclasses en persoonlijke begeleiding.

Na zijn speech kondigde Rene de Professor dr. ir. P. Kruit aan van de Technische Universiteit Delft. Hij sprak over nanolithografie voor het verbeteren van de productie van computerchips. De toepassingen daarvan zijn eindeloos door de vernieuwingen in de technologie, bijvoorbeeld printen op moleculair niveau.

De inspirerende masterclass van Professor dr. ir. P. Kruit kreeg een daverend applaus. Zoals beloofd volgde een Italiaans buffet met heerlijk mals vlees, gemarineerde gamba's en een frisse salade.

Men schoof aan bij de Skybar, begon lekker te eten en te netwerken met als achtergrond de City of Light.

Een mooie avond om over na te vertellen tegen collega's en opdrachtgevers. YER organiseert regelmatig events met masterclasses. Ook bijwonen? Neem contact op met Jeroen Gielens (Commercieel Directeur), jeroengielens@yer.nl of via 06 460 964 48.

Technology-Event-Masterclass-Nanolithography