Netwerkbijeenkomst Lean voor YER Support Professionals

23-06-2017
Lean YER Support Professionals.jpg

Vorige week vond het LEAN-event voor YER Support Professionals plaats. Een netwerkbijeenkomst in de Techtower Eindhoven om kennis en vaardigheden onder de professionals up-to-date te houden.

Wat is LEAN - Gastspreker Erica Krüger
Vanuit de LEAN-methodiek wordt gekeken naar het creëren van waarde voor de klant in alle processen en hiervoor verspillingen te elimineren. Door verspillingen te reduceren komt er meer ruimte om met de juiste talenten meer waarde te creëren. Gastspreker Erica Krüger inspireerde de zaal met de voordelen van LEAN en hoe LEAN het beste toe te passen is. Zij heeft n.a.v. het event een blog geschreven met meer ins en outs. Bekijk hieronder.  

Wat is YER Support Professionals?
YER Support Professionals bemiddelt sinds 2007 een nieuwe generatie HBO/WO-opgeleide management- en projectondersteuners. Vanuit heel Nederland worden onze professionals ingezet op interim en werving & selectie basis. Denk bijvoorbeeld aan directiesecretaressen, office managers, executive assistants, personal assistants, PMO'ers, project assistenten en management assistants.

Contact
Wil je meer weten over wat YER Support voor jou kan betekenen? Neem dan contact met één van onze consultants YER Support Professionals.

Marleen Wallerbosch 026-353 91 38 & Bianca Swinkels 040-799 95 61
___________________________________________________________________________