Esther Vergeer inspireert YER Public professionals het beste uit zichzelf te halen

11-07-2016

Afgelopen vrijdag vond de YER Public Masterclass plaats met als gastspreker één van de grootste Nederlandse sporters aller tijden: Esther Vergeer. Deze topsportster - die 470 wedstrijden op rij won - had een indrukwekkend en oprecht verhaal voor onze YER professionals uit het onderwijs en sociaal domein. Esther koppelde haar ervaringen direct met mogelijke situaties die je ook in het bedrijfsleven kunt tegenkomen.

Zo bracht zij bepaalde situaties aan het licht hoe het is om te leven met een handicap en tegenslagen die hierin voorkomen. Hoe staat de maatschappij hiertegenover? Help je een kind als hij iets op de grond laat vallen? Of laat je dat hem/haar dat zelf doen? Beloon je hem/haar dan met een compliment? Deze vragen werden direct teruggekoppeld naar het bedrijfsleven: hoe vaak krijg jij feedback op je werk? Waarom doen we dit alleen tijdens een functioneringsgesprek en niet vaker?

Groei van YER Public
Er werd geboeid geluisterd naar Esther haar enthousiasme en motivatie hoe je iedere dag een stukje beter kunt worden. Iedereen verliet vol bewondering en inspiratie de zaal. YER Public is in een jaar tijd enorm gegroeid en dat is te danken aan onze professionals die elke dag het beste uit zichzelf weten te halen. Deze masterclass is georganiseerd om iedereen te bedanken en verder te stimuleren om het verschil te blijven maken. De aanwezigen werden nog getrakteerd op een borrel, heerlijke BBQ en een goodiebag.

MasterclassYERPublicEstherVergeer

Werken voor YER Public
“Het beste uit jezelf halen, dat is waar het om gaat.” Aldus Esther Vergeer. Geldt dat ook voor jou? YER Public biedt uitdagende detacheringsopdrachten voor specialisten binnen het onderwijs en sociaal domein. We bieden uitstekende begeleiding voor de professionals die voor ons komen werken. Heb je na het lezen van dit artikel interesse om ook voor YER Public aan de slag te gaan? Neem dan direct en vertrouwelijk contact op met Johan Overgaauw (Operationeel Directeur), johanovergaauw@yer.nl of 06 29 23 91 95.

Lees meer over YER Public of lees de verhalen van professionals die de stap naar YER al maakten.