Associate Director Recruiting and Employer Branding

  • Job category HR
  • Employment Fulltime, Parttime
  • Reference number VAC-10021089
  • Location Sevenum
  • Contract type Contract with Client
  • Industry HR, Food, Feed, Pharma, Manufacturing, Consumer Goods

About this vacancy

Heb jij duidelijke ideeën over hoe je een bedrijf nu en in de toekomst als aangename werkgever kunt profileren? Schrik je niet terug voor een flink aantal openstaande vacatures? Werk je graag in een sterk groeiend bedrijf en weet je dat continu van geschikte medewerkers te voorzien? Ben je strategisch en analytisch, maar ook empathisch en coachend? Dan is Shop Apotheke, een Europese online leverancier van medicijnen misschien wel joúw nieuwe werkgever. 

Job description

Per jaar staan er bij Shop Apotheke in Europa zo’n 450 nieuwe posities open, en worden er regelmatig vervangers gezocht, met name in de logistieke operatie. Een fikse klus, die jij met je team van recruiters (verspreid over 4 locaties) en een medewerker employer branding waar gaat maken. Je bent een coach en mentor voor je team, en zet met visie een strategie op voor recruitment en employer branding nu en in de toekomst. Je maakt realistische forecasts, liefst met een dashboard waarop zowel het senior management als de board kunnen varen, zorgt ervoor dat je de diverse processen onder controle hebt en bent niet bang om je mening te geven. 

Company

Shop Apotheke is een Europese online aanbieder van verzorgingsproducten, otc-medicijnen en medicijnen op recept. Het bedrijf groeit snel, en met de komst van een wet die het mogelijk maakt met een qr-code op recepten online medicatie te verstrekken, zal die groei alleen maar toenemen. Het bedrijf bestaat uit het hoofdkantoor in Sevenum, een groot kantoor in Keulen, een nieuw distributiecentrum in Italië en diverse dochterondernemingen met locaties in Nederland, Duitsland en Polen. Alles bij elkaar werken er circa 2000 mensen. 

Offer description

Shop Apotheke biedt een uitdagende baan, in een dynamische werkomgeving. Je krijgt de ruimte om jouw eigen visie te ontwikkelen en het team naar een hoger niveau te brengen. Je hebt de vrijheid om regelmatig vanuit huis te werken en wordt beloond met een goed salaris (90k-110k all-in) en interessante secundaire voorwaarden zoals korting op een sportschoolabonnement en een premievrij pensioen.

Candidate profile

Je hebt een bachelor of master in bedrijfskunde, psychologie, organisatieontwikkeling of vergelijkbaar afgerond. Daarnaast heb je meerdere jaren werkervaring in recruiting en employer branding, inclusief minimaal vijf jaar people management – bij voorkeur opgedaan in een matrixorganisatie. Je bent een stevige persoonlijkheid met een eigen visie, die goed functioneert in een speelveld met meerdere stakeholders. Verder:

  • Ben je empathisch en attent en begrijp je de positie van zowel kandidaten en hiring managers als die van recruiters
  • Ben je analytisch en in staat goed onderbouwde beslissingen te nemen
  • Spreek je (business)Engels en liefst ook een woordje Duits