Samanta Vesentini

Samanta Vesentini

Talent Acquisition Specialist
Enschede
IT

+31 (0)6 294 699 27
+31 (0)6 294 699 27

Samanta Vesentini

Als Talent Acquisition Specialist bij YER ben ik dagelijks bezig met het vinden, verbinden en ontwikkelen van getalenteerde young professionals met een hbo- of wo-achtergrond in de richting van IT of techniek. Dit doe ik voor de regio’s Midden-, Noord- en Oost-Nederland. Ik heb regelmatig contact met Hogescholen, Universiteiten en met studie- en studenten(sport)verenigingen. In samenwerking hiermee geef ik diverse trainingen en workshops en organiseer ik leuke en tegelijkertijd leerzame, formele en informele evenementen.

Ook ben ik medeverantwoordelijk voor de Talent Development Programmes van YER IT waarmee wij aan getalenteerde starters met een bèta-achtergond de kans bieden om zich verder te ontwikkelen binnen de IT-branche. Het Talent Development Programme betekent voor trainees dat zij trainingen krijgen op het gebied van soft, business en IT-skills. Samen met onze accountmanagers, coaches, trainers en psychologen waarborgen wij een succesvolle carrierèstart voor onze young professionals. Voor onze opdrachtgevers betekent dit dat zij succesvolle starters kunnen aannemen die sneller van toegevoegde waarde kunnen zijn voor hun bedrijf en die zich voor een langere tijd aan de organisatie willen binden.

Heb jij een bèta-achtergrond en ben je niet bang voor een uitdaging? Of kan ik iets betekenen voor jou als jouw onderwijsinstelling, studie- of studentenvereniging? Neem dan gerust contact met mij op.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant