Jitske van der Laan

Jitske van der Laan

Teamlead
Groningen
Logistics, Procurement, Supply Chain

+31 (0)88 937 11 00
+31 (0)6 112 491 21

Jitske van der Laan

Door mijn enthousiaste, medelevende en open houding kijk ik altijd naar de beste kans voor opdrachtgever én kandidaat!

Met een achtergrond in de hospitality branche weet ik als geen ander wat 'gastvrij zijn' inhoudt. Met deze mentaliteit zorg ik ervoor dat de mensen zich op hun gemak voelen waardoor er een goede basis ontstaat voor een fijne samenwerking. Openheid en eerlijkheid staan bij mij voorop, hiermee creëer ik duidelijk verwachtingen en weet de kansen goed in te schatten. Ik word er blij van om kandidaten te koppelen aan een mooi project waar ze echt blij van worden.

Opdrachtgevers kennen mij als een gedreven, doortastende en inhoudelijke persoon. Door mijn brede interesse en ervaring in de arbeidsbemiddeling verplaats ik me snel in verschillende vraagstukken om opdrachtgevers zo goed mogelijk te helpen. Voor kandidaten geldt dat zij het volgende kunnen verwachten; openheid, duidelijke communicatie, korte lijnen en een goede begeleiding tijdens het project.

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging of invulling van een vacature binnen uw bedrijf of afdeling? Dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

Stuur een bericht 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant