Carly van der Steen

Carly van der Steen

Teamlead
Arnhem
Public


+31 (0)6 291 959 86

Carly van der Steen

Waar ik enthousiast van word? Van het maken van de juiste match voor zowel de opdrachtgever als de professional, dat is waar ik de uitdaging zie!

Sinds 2012 ben ik actief in de arbeidsbemiddeling, inmiddels een aantal jaar specifiek binnen het Ruimtelijk Domein.

Door mijn passie voor de arbeidsbemiddeling en mijn opgedane kennis en ervaring, ben ik een sparringpartner op niveau. Voor mij staat een transparante en resultaatgerichte werkwijze centraal.

Als consultant voor het Ruimtelijk Domein bij YER ben ik medeverantwoordelijk voor verschillende gemeenten in de regio van Gelderland en Overijssel. Daarnaast ben ik altijd in gesprek met professionals die op zoek zijn naar een uitdagende functie of opdracht.

Wat doet YER? Vanuit YER Public werken wij nauw samen met meer dan 150 gemeenten en bemiddelen wij succesvolle professionals binnen de overheid. Met een verscherpte focus op fysiek domein & juridische zaken verwachten wij onze opdrachtgevers én kandidaten nog beter van dienst te zijn. Jouw ambitie is onze uitdaging! Heb je een vraag over een functie of over de carrièremogelijkheden bij YER of ben je op zoek naar een kandidaat voor jouw team? Ik ga graag het gesprek met je aan om te kijken wat ons netwerk en onze dienstverlening voor jou kan betekenen!

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant