Noëlle Keuter

Noëlle Keuter

Teamlead Technology
Enschede
Research & Development, Engineering


+31 0629239061

Noëlle Keuter

Vanuit mijn achtergrond binnen de arbeidsbemiddeling, techniek en HR richt ik mij sinds 2015, op Technology binnen YER. Met mijn kennis en ervaring ben ik in staat om met mijn opdrachtgever mee te denken in het oplossen van hun capaciteitsvraagstukken en uitdagingen, om een sparringpartner te zijn. De opdrachtgevers in mijn portefeuille bevinden zich voornamelijk in de regio Gelderland en Overijssel, binnen de machinebouw, procesindustrie, industriële automatisering en olie & gas.

Ik bemiddel hoog opgeleide technici in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging, kijkende naar hun ambities en wensen. Dit doe ik met veel enthousiasme en plezier. Door goed in kaart te brengen wat de professional zijn of haar ambities en wensen zijn, ben ik in staat om het verband te leggen tussen de professional en opdrachtgever en andersom. Ik haal mijn enthousiasme uit het op- en uitbouwen van relaties, het binden en boeien van professionals en daarin het maken van dé beste match!

Bent u benieuwd naar wat ik voor uw organisatie kan betekenen of bent u benieuwd naar uw mogelijkheden op de arbeidsmarkt? Neem dan gerust contact met mij op. Ik vertel u dan graag meer.

Stuur een bericht 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant