Patrick Luijkx

Patrick Luijkx

Business Development Manager
Rotterdam
Management, Marketing & Communication, Sales

+31 (0)88 937 11 00
+31 (0)6 412 210 01

Patrick Luijkx

Meer dan 9 jaar ben ik als consultant bij 2 werkgevers inmiddels actief binnen de professies General Management en Sales & Marketing voor zowel professionals als leidinggevende. In deze periode heb ik binnen deze segmenten een breed trackrecord en een stevig netwerk opgebouwd. Dit maakt het mogelijk dat ik, als strategisch business partner, benaderbaar ben voor vraagstukken en op zoek ga naar een passende oplossing. Dit kan zowel voor vaste functies ter vervanging of uitbreiding alsook voor tijdelijke opdrachten die meer projectmatig worden ingevuld. De combinatie tussen deze zaken maken dat ik niet alleen kijk naar de beste match op basis van kennis en ervaring, maar óók op basis van persoonlijkheid en motivatie. Voor opdrachtgever en kandidaat heeft deze aanpak als voordeel dat er écht een juiste match ontstaat voor de langere termijn want alleen de combinatie van deze 4 elementen maakt iemand al dan niet succesvol. Hierbij gaat het dus niet om een maar om de beste kandidaat.

Dit heeft inmiddels geleid tot vele plaatsingen en een succesvolle samenwerking met klinkende grote namen als Unilever, Procter & Gamble, Sara Lee, Nutricia, Nestlé, Pepsico, Sony, Weleda en Private Equityhuizen als SHV en Hal Investments, maar ook bij vele MKB-bedrijven waar de posities die ik invul een nog grotere en meer directe impact hebben op het resultaat. Mijn standplaats is Rotterdam, maar ik ben werkzaam door het gehele land.

Naast mijn eigen W&S-praktijk stuur ik op ons kantoor Rotterdam het team consultants werving & selectie aan die actief zijn binnen de disciplines sales & marketing, IT en finance.

Stuur een bericht 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant