Joy Robinson

Joy Robinson

Associate
Amsterdam
Banking

+31 (0)20 697 50 11
+31 0629370127

Joy Robinson

De bancaire sector is continu aan verandering onderhevig. Mede door de striktere wet- en regelgeving is de vraag naar specialisten binnen de bancaire sector gestegen. In mijn rol als associate banking ben ik op voortdurend bezig met het koppelen van de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever.

Naast de aangescherpte wet- en regelgeving is er het afgelopen jaar ook veel veranderd op het gebied van dienstverlening. Onder meer door toenemende digitalisering is gebleken dat banken en verzekeraars voortdurend moeten blijven innoveren om klanten beter te bedienen. Ik streef hierbij naar het maken van een perfecte match tussen de kandidaat en de opdrachtgever en let hierbij niet alleen op werkervaring maar ook op certificering en competenties.

Door mijn kennis en praktijkervaring weet ik wat de grootste trends en ontwikkelingen binnen de bancaire sector zijn. Mijn kennis is vergroot tijdens mijn studieloopbaan die ik binnen een grootbank heb afgerond. Hierdoor weet ik welke competenties ervoor nodig zijn om op de continue veranderingen in te spelen.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de bancaire sector óf heb je een mooie opdracht liggen die ingevuld dient te worden door een banking professional? Dan gebruik ik graag mijn kennis en netwerk om ervoor te zorgen dat mijn opdrachtgevers tijdens deze veranderingen zorgeloos hun doelstellingen kunnen bewerkstelligen.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant