Kirsten van der Linden

Kirsten van der Linden

Teamlead
Eindhoven
HR

+31 (0)88 937 11 00
+31 (0)6 151 633 45

Kirsten van der Linden

Als Consultant Human Resources bij YER ben ik verantwoordelijk voor het bemiddelen van HR-professionals bij onze toonaangevende opdrachtgevers, denk hierbij aan ASML en Philips. Zowel starters, specialisten als HR-professionals die ervaring hebben opgedaan op operationeel, tactisch en/of strategisch niveau kunnen bij mij terecht om vervolgstappen in hun carrière te bespreken. Denk hierbij aan professionals die werkzaam zijn als HR Business Partner, HR Generalist, HR Assistant, HR employee, maar ook op specialistische functies als Talent Acquisition Specialist, HR Analyst, Recruiter en Compensation & Benefits specialist.

Jouw wensen en ambities staan bij mij centraal, met die informatie probeer ik een juiste match te maken. Ik geloof dat een juiste omgeving en functie gelukkig maakt!

Zie je jouw gewenste HR-vacature niet in het overzicht staan, maar sta je wel open naar een nieuwe uitdaging? Voel je dan zo vrij om vrijblijvend contact met mij op te nemen, zodat we nader kennis kunnen maken en eventuele mogelijkheden kunnen bespreken.

Stuur een bericht 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant