Susan van der Heijden

Susan van der Heijden

Recruiter
Eindhoven
Logistics, Manufacturing, Engineering

+31 (0)40 246 86 68
+31 (0)6 29216969

Susan van der Heijden

Mijn naam is Susan van der Heijden en ik werk als Recruiter & Field Manager bij YER in Eindhoven. Mijn focus ligt hierbij op de technische branche, waarin het recruiten en begeleiden van technisch personeel voor grote bedrijven zoals ASML, Philips, Frencken, NXP en Bosch me erg enthousiasmeert. Hierbij richt ik mij op kandidaten met een mbo+/hbo-opleiding en een achtergrond richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Autotechniek, Luchtvaarttechniek of vergelijkbaar.

Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen en behoeften van kandidaten, om te kunnen bepalen wat zijn of haar technische capaciteiten en ambities zijn met betrekking tot een eerste of nieuwe stap in zijn of haar carrière. Door een persoonlijke aanpak en een samenwerking voor de lange termijn ontstaat de optimale match, dat mij zowel enthousiast als energiek maakt. Hierdoor kan ik, en YER als organisatie, nét dat stapje extra doen wat jij nodig hebt.

Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je jezelf verder ontwikkelen? Neem dan contact met mij op om samen te kijken naar de mogelijkheden!

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant