Jesper Smolders

Jesper Smolders

Consultant
Eindhoven
Finance

0889371100
0889371100

Jesper Smolders

Gespecialiseerd in Finance & Control

Na jarenlang verantwoordelijk te zijn geweest voor het wervingsbeleid van diverse afdelingen van grote organisaties ben ik momenteel werkzaam als Consultant binnen team Finance van YER. Met mijn bedrijfskundige achtergrond ben ik de specialist voor financiële wervingsvraagstukken.

Als Finance Consultant binnen YER spreek ik dagelijks hoogopgeleide Finance & Control Professionals en breng hen in contact met ons waardevolle netwerk aan gerenommeerde bedrijven binnen zowel MKB(+) als multinationals, voornamelijk in Zuidoost-Nederland. Hierin richt ik me op vaste en tijdelijke functies met de focus op interim opdrachten. Door het goed onderhouden van mijn klantrelaties en structureel contact te blijven houden met kandidaten uit mijn netwerk weet ik wat er speelt in de markt. Hierdoor maak jij als professional sneller stappen in je carrière en ben je van toegevoegde waarde voor tal van organisaties.

Ik ben continue actief in het uitbreiden van mijn netwerk en ben daardoor in staat om direct te schakelen bij het ontstaan van een vacante positie binnen de Finance. Daarnaast fungeer ik als volwaardig business partner voor onze opdrachtgevers bij uitdagende wervingsvraagstukken. Juist die 360 graden rol geeft mij veel energie om voor jou als Finance & Control Professional of opdrachtgever dagelijks net dat stapje extra te zetten!

Neem vooral contact met me op om nader te bespreken wat we concreet voor elkaar kunnen betekenen!

Stuur een bericht 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant