Lars den Ouden

Lars den Ouden

Teamlead
Eindhoven
Engineering, Research & Development

+31 (0)88 937 11 00
+31 (0)6 292 045 02

Lars den Ouden

Mijn specialisatie ligt op het gebied van R&D-posities in de segmenten chemical, physics, material research, lifesciences, (bio) medical en nanotechnology op bachelor-, master- en PhD-niveau in de hightech, medical, chemical & pharma industrie.

Gedurende mijn carrière heb ik de nodige ervaring opgebouwd in de bemiddeling van hoogopgeleide technici en in het bijzonder in de hightech industrie. Hierdoor heb ik succesvolle organisaties van binnen en buiten leren kennen. Dit draagt bij aan het vinden van de ideale match tussen mens en organisatie.

Binnen YER werk ik samen met een succesvol en ervaren team waarin wij dé specialist zijn in de arbeidsbemiddeling voor de R&D-posities. Onze ruime kennis, ervaring en netwerk deel ik graag om zo uw doelstellingen te bewerkstelligen.

Doordat ik maatwerk lever, lever ik een serieuze bijdrage voor de professional. Ik heb een uitgebreid netwerk waar je gebruik van kan maken. Daarnaast krijg je persoonlijke coaching en begeleiding wanneer je kiest voor een carrière via YER.

De functies die ik regelmatig bemiddel zijn bijvoorbeeld: R&D Engineer, Process Engineer, Chemical Engineer, Product Engineer, Researcher, Scientist, Product Developer.

WAAROM KIEZEN VOOR YER?

  • Bewezen succesvol
  • Krachtig bereik
  • Gespecialiseerde consultants
  • Sterk ontwikkelde professionals
  • Flexibele en duidelijke afspraken

Stuur een bericht 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant