Vito van Erp

Vito van Erp

Associate
Eindhoven
Manufacturing

+31 (0)40 246 86 68
+31 0615186148

Vito van Erp

Als Associate Operations werkzaam binnen YER Technology kantoor Eindhoven ligt voor mij de focus op zowel het recruiten en begeleiden van technisch personeel, alsook het onderhouden van langdurige relaties met onze opdrachtgevers. Dit zijn gerenommeerde bedrijven zowel multinationals als mkb die actief zijn in de (hightech) maak industrie richting machinebouw en maintenance/onderhoud. Hierbij richt ik mij op kandidaten met een MBO+/HBO-opleiding richting de techniek, o.a. Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Autotechniek, Luchtvaarttechniek of Elektrotechniek.

YER heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd binnen het technisch domein en is daarin bewezen succesvol. Met een groot netwerk en een proactieve aanpak alsook een uitstekende marktkennis weet ik adequaat in te spelen op de behoefte van onze opdrachtgevers. Door zorgvuldig te luisteren naar de wensen van zowel kandidaat als opdrachtgever, speel ik in op de wensen en de behoefte van de kandidaat en streef ik naar strategisch partnership met onze opdrachtgevers.

U kunt contact met mij opnemen als u een passende oplossing zoekt voor uw recruitment vraagstuk. Als u kandidaat bent op de arbeidsmarkt bent en op zoek bent naar een uitdagende functie binnen het technisch domein, sta ik tevens graag voor u klaar.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant