Wesley Jeoffrey

Wesley Jeoffrey

Business Consultant IT
Eindhoven
IT

0889371100
0889371100

Wesley Jeoffrey

Ik ben werkzaam als Business Consultant IT bij YER. Ons IT-team (Eindhoven) bestaat uit Infrastructure & Security / Data & Analytics / Development / ERP & CRM en de klantfocus richt zich hoofdzakelijk tot de hightech industrie. YER is de gerenommeerde partner voor exclusieve personele vraagstukken bij klanten als: ASML, Philips, NXP, Siemens, KLM, Vanderlande, Rabobank en nog veel meer!

Ik werk als Business Consultant (I&S). Mijn verantwoordelijk richt zich tot het representeren van gepassioneerde IT-professionals. Ik opereer als jouw zaakwaarnemer waarbij ik je adviseer en begeleid gedurende het traject.

De kernfocus richt zich tot het vertegenwoordigen van jouw belangen bij de toonaangevende opdrachtgevers van onze firma. Het realiseren van een constructief en duurzaam partnership staat hoog in het vaandel bij mij. Integriteit en een realistische benadering zijn van essentieel belang en dienen als het fundament van onze samenwerking. Middels oprechte aandacht en interesse voor alle belanghebbenden, zorg ik ervoor dat eenieder wordt voorzien in de wensen en behoeften.

Wil je graag de mogelijkheden bespreken over een volgende stap in jouw carrière of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden in ons hightech portfolio? Neem dan contact met mij op voor een kennismaking!

Neem contact op via: M +31 (0)6 118 304 92 wesleyjeoffrey@yer.nl

Stuur een bericht 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant