Ruben Noten

Ruben Noten

Business Consultant IT – Software application development
Eindhoven
Engineering, Management, Research & Development


+31 0615078176

Ruben Noten

Mijn naam is Ruben Noten. Recruiter bij YER Technology. Hierbij richt ik mij specifiek op de segmenten Mechanical Engineering & Manufacturing Engineering. Mijn doel hierin is om ervoor te zorgen dat er een perfecte match plaatsvindt tussen innovatieve technische organisaties en de juiste professionals. Dit doe ik voor een breed scala aan bedrijven zoals Philips, ASML, Océ en Bosch Security Systems. Daarnaast zijn er voldoende uitdagende mogelijkheden bij toonaangevende MBK-bedrijven.

In een persoonlijk gesprek gaan wij samen op zoek naar jouw drijfveren en ambitie voor de volgende stap in jouw carrière. Dit doe ik door aandachtig te luisteren en goed door te vragen. Na het gesprek maken we de vertaalslag voor de juiste opties in de markt. Het opbouwen van een kwalitatieve samenwerking en een duurzame relatie staan hierbij centraal. Hierdoor kan ik, en YER als organisatie, nét dat stapje extra doen wat jij nodig hebt.

Mocht de juiste vacature niet op onze website vermeld staan, twijfel dan niet en neem contact met mij op! De praktijk leert dat er vaak nog meerdere opties zijn.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant