Has van Ballegooij

Has van Ballegooij

Key Account Manager
Eindhoven
Manufacturing, Engineering

+31 (0)40 246 86 68
+31 0611227049

Has van Ballegooij

Met mijn inmiddels ruime ervaring binnen de recruitment branche houd ik me als Key Accountmanager Technology bezig met het bemiddelen van technisch personeel in de manufacturingindustrie en onderhoud ik contacten met opdrachtgevers.

Mijn kennis en ervaring ligt met name binnen de specialisatie werktuigbouwkunde, mechatronica en elektrotechniek in een (hightech) manufacturing omgeving. Binnen YER ligt mijn focus op het detacheren van technisch personeel vanaf MBO+ niveau.

Het inventariseren van de personeelsbehoefte en het samenbrengen van vraag en aanbod zijn zaken waar ik veel energie uit haal. Hierbij zijn het aangaan van langetermijnrelaties, commitment en toewijding aspecten die ik als professional hoog in het vaandel heb staan. Samen beter worden, elkaar helpen met ontwikkeling en groei zijn hierbij belangrijk.

Dit betekent voor kandidaten volop groei- en carrièremogelijkheden. Opdrachtgevers kunnen zodoende continuïteit waarborgen en groeidoelstellingen realiseren.

Persoonlijk doe ik dit met veel enthousiasme en gedrevenheid. Hier gaat een goede inventarisatie van zowel kandidaatbehoefte als klantbehoefte aan vooraf. Het uiteindelijke doel is om gezamelijk een personeelsvraagstuk met kennis en/of talent samen te brengen!

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant