Luuk Dijkhuis

Luuk Dijkhuis

Business Unit Manager
Utrecht
Finance

+31 (0)88 937 11 00
+31 (0)6 251 478 04

Luuk Dijkhuis

Gespecialiseerd in finance posities binnen engineering, industrie en FMCG

Binnen YER ben ik als Business Unit Manager verantwoordelijk voor sales, recruitment en field management met als aandachtsgebied de financiële profielen binnen de branches engineering, industrie, productie en FMCG.

De afgelopen 5 jaar heb ik mij gespecialiseerd in het bemiddelen van financials binnen de engineering en bouw/infra branche. Hierdoor heb ik een duidelijk beeld van wat er zich afspeelt binnen deze markt en aan welke voorwaarden een gedreven en kwalitatief goede financial moet voldoen binnen deze sectoren. Ik richt me o.a. op functies t.a.v. project controlling, regio controlling, financial controlling, accounting en business controlling. Ik geef oplossingsgericht advies en begeleid en adviseer de kandidaten zowel voor, tijdens als na de bemiddeling. Nauw contact met de klant, open communicatie, oplossend vermogen en een frisse kritische blik, zijn kernwoorden die in mijn dagelijkse werk voorop staan.

Specialist Wet DBA en de YER zzp-scan

Ik ben gespecialiseerd in de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) en kan u hierin de zorgen volledig uit handen nemen. Is er bijvoorbeeld onduidelijkheid of er wel of niet sprake is van een dienstverband? Met de YER zzp-scan voor hoger opgeleiden beoordeel ik of uw overeenkomst aan alle voorwaarden voldoet en geef antwoord op al uw vragen.

Stuur een bericht 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant