Anne ter Huerne

Anne ter Huerne

Consultant
Rotterdam
Engineering

+31 (0)10 798 01 00
+31 0611246343

Anne ter Huerne

YER is het internationale arbeidsbemiddelingsbureau voor vaste en tijdelijke functies gericht op professionals met een Bachelor- of Master-titel. Sinds 1987 zijn wij een gevestigde naam in de Nederlandse markt en inmiddels uitgegroeid tot toonaangevende speler binnen de Finance, Technology & Engineering, Public, IT, HR en Legal.

Als consultant bij YER houd ik me enerzijds bezig met accountmanagement en business development bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Anderzijds spreek ik dagelijks met kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe baan binnen de techniek. Dit doe ik met een duidelijke focus op Industriële Automatisering, zowel voor proces als machinebouw. Dankzij de schaarste op de markt en de ontwikkelingen in de branche zoals Industry 4.0 en Smart Factory is mijn werk momenteel zeer uitdagend!

Naast de bemiddeling van ervaren kandidaten, hebben we bij YER een duidelijk plan voor startende engineers, zij kunnen aan de slag in een traineeship ofwel één van onze TDP’s (talent development programmes). Ik concentreer me vooral op het TDP Industrial Automation, waarbij jonge techneuten een vakgericht opleidingsprogramma volgen bij het ROVC. Zij leren de basis van PLC (Siemens S7), DCS-systemen en process safety. Daarnaast worden zij persoonlijk ontwikkeld door middel van trainingen en coaching verzorgd door het ervaren Talent Development Team van YER, bestaande uit onderwijskundigen en gecertificeerde coaches. Voor starters is een traineeship een interessante kick-start van hun carrière en voor de opdrachtgever een mooie tool om schaarse techneuten aan hun organisatie te binden.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant