Milou Olde Boerrigter

Milou Olde Boerrigter

Commercieel Manager
Enschede
Research & Development, Quality & Safety, Engineering

0889371100
0889371100

Milou Olde Boerrigter

Binnen YER Technology richt ik mij op de proces-, food- en hightechindustrie.

Vanuit een natuurlijke interesse voor techniek ga ik graag met opdrachtgevers in gesprek om te achterhalen wat het bedrijf drijft en vanuit welke visie zij de markt waarin zij actief zijn bedienen. Een kijkje op de R&D-afdeling of de productieplant geeft mij inzicht in de dynamiek van de organisatie. Samen met de opdrachtgever breng ik het vraagstuk in kaart en ben ik in staat kandidaten zowel op technische expertise als persoonlijkheid te matchen. Voor mij staat de beste persoon op de beste plek voorop. Hierin word ik dan ook graag uitgedaagd.

Door mijn ervaring in field management en recruitment heb ik het vermogen kandidaten goed te informeren over de omgeving waarin zij terecht komen en stel ik ze graag kritische vragen over hun ontwikkeling en ambitie. Het geeft mij veel voldoening om kandidaten te helpen met het zetten van de juiste stappen in hun carrière.

Mijn successen hebben zich vertaald in langdurige dienstverbanden en toegevoegde waarde voor organisaties. Deze medewerkers hebben gezorgd voor technische doorbraken op R&D-afdelingen en aantoonbare omzetstijgingen vanuit sales posities. Dat maakt mij trots.

Ben je op zoek naar technisch talent of ervaring voor in jouw organisatie of wil je graag inzicht in je carrière en de mogelijke stappen hierin? Ik ga graag met je in gesprek!

Stuur een bericht 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant