Abby Hulshof

Abby Hulshof

Consultant Technology
Utrecht
Engineering

+31 (0)30 209 29 00
+31 (0)6 273 406 04

Abby Hulshof

YER bemiddelt professionals bij toonaangevende bedrijven in diverse sectoren; zowel nationaal als internationaal. Ruimte voor ontwikkeling, aandacht voor de relatie, teamspirit en de drive om het beste uit jezelf te halen vormen de kernwaardes van YER.

Wij groeien door! YER detacheert en bemiddelt ervaren professionals binnen een uiteenlopend aantal sectoren. De forse groei van detachering binnen Technology, Finance, Sociale Zekerheid, IT en Supply Chain ligt in lijn met onze missie om duurzame relaties te bouwen met al onze partners en professionals.

We bieden je uitstekende carrièreperspectieven! Bij YER beloven we je een uitdaging die naadloos aansluit op jouw kennis en ervaring. We bieden je groeikansen en hebben aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben werkzaam als Consultant Technology. Dit houdt in dat ik voortdurend op zoek ben naar talentvolle professionals met een hbo/wo-achtergrond, oftewel technische toppers met een achtergrond in de werktuigbouwkunde en/of automotive branche. Hierbij ligt mijn focus op de volgende functies:

  • Mechanical engineer;
  • Project engineer;
  • Sales engineer.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of invulling van een positie binnen jouw onderneming, neem dan gerust contact met mij op!

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant