Amel Wolterink

Amel Wolterink

Talent Acquisition Specialist
Enschede
IT, Trainee, Engineering

+31 (0)53 207 00 40

Amel Wolterink

Wie talent heeft, heeft de toekomst! Als Talent Acquisition Specialist ben ik medeverantwoordelijk voor onze Talent Development Programmes, waarmee wij getalenteerde, technische/IT-starters de kans bieden om zich verder te ontwikkelen binnen de IT, Automotive, Bouw & Infra, Elektrotechniek, Energie, Industriële Automatisering of Hightech.

Dagelijks houd ik mij bezig met het vinden, verbinden en ontwikkelen van getalenteerde technische studenten met een hbo- of wo-achtergrond, binnen de regio Oost-Nederland. Regelmatig heb ik contact met Hogescholen, Universiteiten, studie- en studenten(sport)verenigingen. In samenwerking met deze verenigingen en onderwijsinstellingen geef ik diverse trainingen/workshops en organiseer ik leuke en tegelijkertijd informatieve events. Ik ben continu op zoek naar innovatieve samenwerkingsovereenkomsten om op die manier aan de behoeften van zowel studenten als van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw opleiding of voor jou als student, studie- of studentenvereniging kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant