Svenja Hendriks

Consultant Ruimtelijk Domein
Eindhoven
Ruimtelijke Ordening en Techniek

+31 (0)40 246 86 68
+31 (0)6 151 958 34

Focus: Ruimtelijke Ordening (RO), Vergunningen, Toezicht & Handhaving (VTH), Verkeer, Milieu, Juridische Zaken en Openbare Orde & Veiligheid (OOV).

In januari jl. ben ik afgestudeerd aan Avans Hogeschool en heb daar de opleiding Small Business & Retail Management genoten. Nu hoor ik je denken, Small Business & Retail Management wat heeft dat met arbeidsbemiddeling te maken. Ik zal het kort uitleggen, mijn werk zie ik als mijn bedrijf. De klant is koning en dat ben jij. Jij bent de koning waar ik naar opzoek ben. Samen groeien zorgen we voor jouw verdere groei en zal ik je daarin intensief begeleiden. Door jouw toekomstvisie duidelijk in kaart te brengen, zorg ik ervoor dat je altijd werkzaam bent in jouw ideale situatie. Kortom, het draait om jou.

Vanuit YER werk ik nauw samen met meer dan 150 gemeenten en bemiddel ik succesvolle professionals. Mijn focus ligt in het Ruimtelijk Domein, hierin ben ik in alle functies thuis. Ben jij de professional die het verschil maakt bij de opdrachtgevers? Ik ben de sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kan geven! Graag ga ik het gesprek met je aan om jouw wensen en behoeftes te inventariseren en tevens te realiseren! Heel graag tot snel.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant