Ellewies Dekker

Ellewies Dekker

Talent Acquisition Specialist YER Technology
Enschede
Engineering

+31 (0)53 207 00 40
+31 (0)6 361 669 13

Ellewies Dekker

Als Talent Acquisition Specialist ben ik medeverantwoordelijk voor het Talent Development Programme van YER Technology, voor de regio’s Oost-, Midden- en Noord-Nederland. Dagelijks houd ik mij bezig met het vinden, verbinden en ontwikkelen van young professionals. Om die reden kom ik graag in contact met hoogopgeleide technische specialisten met 0-2 jaar werkervaring.

In samenwerking met accountmanager, coaches, trainers en psychologen van YER waarborgen wij een steile leercurve en een succesvolle carrièrestart voor onze talenten. Voor de trainees betekent dit dat zij regelmatig trainingen krijgen op het gebied van soft skills, business skills en technische skills. Voor de opdrachtgever betekent dit dat zij succesvolle starters aannemen die sneller van toegevoegde waarde zijn en zich voor langere tijd aan de organisatie binden. Deze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de vakgebieden machinery, automotive, hightech, manufacturing, oil & gas en chemicals. Daarnaast heb ik regelmatig contact met studenten(sport)verenigingen, studieverenigingen, Hogescholen en Universiteiten. Voortdurend ben ik op zoek naar innovatieve samenwerkingsovereenkomsten met deze partijen, om op die manier aan de behoeften van zowel de studenten als van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen.

Heb jij een technische achtergrond en durf jij samen met mij de uitdaging aan te gaan om je binnen twee jaar te ontwikkelen tot een succesvolle engineer? Neem dan contact met mij op.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant