Bram Köhler

Consultant Technology
Arnhem
Sales

+31 (0)26 353 91 30
+31(0)6 152 679 53

Als Consultant Technology bij YER te Arnhem richt ik mij op het invullen van vacatures bij spraakmakende werkgevers met een voornamelijke focus op bedrijven in Midden- en Oost-Nederland. Verder werk ik regelmatig samen met mijn collega’s in andere delen van het land.

Mijn focus is altijd werving & selectie geweest en dan in de ICT branche. Bij YER focus ik mij op detachering van professionals in de Technology wereld! Een dynamische sector met mooie werkgevers, interessante professionals en het is een wereld waar ontzettend veel verandering in plaats vindt.

Het werk bij YER is divers en je leert dagelijks nieuwe dingen bij. Een willekeurige werkdag bevat vaak vele intakes met leuke kandidaten, een kijkje in de keuken van een groot technisch bedrijf en het verblijden van werkgevers en kandidaten omdat ze via mij een samenwerking met elkaar zijn aangegaan.

Mijn onderscheidend vermogen is het goed kunnen schakelen naar het niveau van mijn gesprekspartner om op die manier een prettig en zeer nuttig gesprek neer te zetten waar beide partijen verder mee komen.

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant