Willemijn Heling

Consultant
Eindhoven
Support

+31 (0)40 246 86 68
+31 (0)6 112 154 37

“Sinds oktober 2018 werk ik met veel passie en plezier bij YER als Consultant en begeleid/bemmiddel ik hoogopgeleid (HBO/WO) project- en managementondersteunend personeel. Ik werf (op tijdelijke en permanente basis) voor de regio Zuidwest-Nederland o.a. directiesecretaressen, officemanagers, project assistenten, project management officers (PMO), executive assistants, secretaressen Raad van Bestuur, personal assistants, hoofden secretariaat, etc.

Met ervaring binnen de arbeidsbemiddeling (specialisatie support) en mijn ruime netwerk ben ik in staat snel te schakelen. Ik kijk verder dan het CV en ga op zoek naar de juiste match tussen kandidaat en organisatie. De juiste “cultural fit”, competenties en werkmentaliteit zijn voor mij minstens zo belangrijk als opleiding en ervaring.

Ik ben betrokken, gedreven en zeer flexibel ingesteld. Ik ben goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het support vakgebied en kan ik indien gewenst ondersteunen en adviseren bij het vormgeven van een support gerelateerde functie.”

Stuur een bericht


 
 
 
 
 

Vacatures van deze consultant